Mano Gargždai



Trečiadienio naktį pavogtas Gargždukas (balandžio 1-osios pokštas)

Įvertinkite šį įrašą
(11 balsai)
Katino skulptūra buvo pavogta, liko tik granitinis pjedestalas. mano-gargzdai.lt nuotr. Katino skulptūra buvo pavogta, liko tik granitinis pjedestalas. mano-gargzdai.lt nuotr.

Trečiadienio rytą Klaipėdos gatve į darbus skubantis gargždiškiai nustėro – pėsčiųjų alėjoje jų „nepasitiko“ miesto simboliu tapęs Gargždukas. Bronzinė katino skulptūra buvo pavogta, liko tik granitinis pjedestalas.

 

Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo skyriaus viršininkas Leopoldas Murklys informavo, kad bronzinės katino skulptūros vagystė buvo įvykdyta naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 3 val.

Pasak jo, prie Gargždų kultūros centro esančios vaizdo kameros užfiksavo tris tamsiai apsirengusius asmenis, kurie operatyviai nuo granito akmens pjedestalo atskyrė skulptūrą ir pasišalino. Todėl spėjama, kad nusikaltimas buvo apgalvotas ir suplanuotas iš anksto.

Dėl šio įvykio rajono policijos komisariate atliekamas tyrimas.

 

Primename, kad miestą puošiančią bronzinę katino skulptūrą 760-ąjį gimtadienį švenčiantiems Gargždams padovanojo bendrovė „Mars Lietuva“. Skulptūra atidengta 2013 gegužės mėnesį. Buvo tikimasi, kad besirąžantis Gargždukas taps Gargždų nubudimo simboliu, kurį miestiečiai pamils ir saugos.

 

Kviečiame asmenis, turinčius reikšmingos informacijos apie šį nusikaltimą arba žinančius, kur šiuo metu gali būti Gargždukas, pranešti policijai tel. 8 568 166 3856 (Leopoldas Murklys).

 

 Mieli skaitytojai, su balandžio 1-ąja! Išsigandusius skubame nuraminti, jog Gargždukas niekur nedingo. Portalo redakcija tiesiog papokštavo melagių dienos proga.

gargzdukas

Simos Ulvikienės nuotr. 

2 komentarai

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 151 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,