Mano Gargždai



„Banga“ šventė dar vieną pergalę namuose

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gerdos Muldarytės nuotr. Gerdos Muldarytės nuotr.

     Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Banga" 2:1 įveikė Pakruojo „Kruojos" dublerius.


Iš protokolo. Banga (Gargždai) – Kruoja-2 (Pakruojis) 2:1 (0:1)
Teisėjas – O. Abramavičius (Klaipėda), 600 žiūrovų
Įvarčiai: 74 min. K. Kelpšas, 81 min. A. Staponka (Banga); 32 min. E. M. Ie (Kruoja-2)
Įspėti: 40 min. S. Urbys, 57 min. S. Jurkus, 61 min. A. Kelpšas (Banga); 69 min. E. M. Ie (Kruoja-2)
„Bangos" sudėtis: E.Jonaitis, S.Jurkus, T.Dargužas, A.Ivanauskas (22' D.Pačkauskas), M.Gudauskas, S.Urbys (90+1' E.Rudavičius), A.Butkus, K.Urbaitis, E.Drąsutis (78' I.Jurgutis), A.Staponka, K.Kelpšas. Atsargoje: I.Driomovas, M.Eitutis.

 

     Nors Pakruojo ekipos gretose buvo keletas už pagrindinę komandą šiame sezone žaidusių futbolininkų, tai „Bangos" neišgąsdino. Itin aktyvus buvo krašto saugo pozicijoje rungtyniavęs S.Urbys. Būtent po jo perdavimo į baudos aikštelę 11 minutę gargždiškiai turėjo pirmą puikią progą. Deja, K.Urbaitis silpnokai smūgiavo iš kelių metrų ir krisdamas M.Matuzas spėjo sugauti į vartus skriejantį kamuolį.
     Įpusėjus pirmajam kėliniui traumą patyrė A.Ivanauskas. Jį pakeitė saugas D.Pačkauskas, o vidurio gynėjo poziciją teko užimti K.Urbaičiui.
32 minutę svečiai surengė vientelę pavojingą ataką pirmajame kėlinyje, tačiau po jos kamuolys atsidūrė mūsų vartuose. E.Jonaitį tiksliu smūgiu iš dešiniojo krašto nuginklavo „Kruojos-2" legionierius E. M. Ie.
     Netrukus „Banga" galėjo atstatyti pusiausvyrą, tačiau po puikaus S.Urbio perdavimo iš krašto E.Drąsučio smūgį iš kelių metrų atrėmė M.Matuzas.
Itin aktyviai „Banga" pradėjo antrąjį kėlinį, tačiau varžovams vartininko ir gynėjų pastangų dėka pavyko atremti keletą pavojingų atakų. Po keliolikos minučių pauzės antrąją atakų bangą gargždiškiai surengė artėjant kėlinio pabaigai. 74 minutę M.Gudausko į baudos aikštelę pasiųstą kamuolį meistriškai susistabdęs K.Kelpšas „paguldė" du gynėjus ir smūgiavo tiksliai į apatinį vartų kampą – 1:1. Dar po kelių minučių „Banga" surengė gražią kontrataką ir po dar vieno M.Gudausko perdavimo jau A.Staponka iš arti nuginklavo M.Matuzą – 2:1.
     Likusį laiką „Banga" be didesnių problemų atrėmė ne itin pavojingus varžovų bandymus ir įsirašė į sąskaitą antrąją pergalę šiame sezone.
     Po rungtynių „Bangos" vyriausiasis treneris V.Žutautas pasidžiaugė komandos parodytu charakteriu: „Rungtynės prasidėjo kaip ir Kėdainiuose – žaidėjų traumomis. Tai išbalansuoja komandą. Šiaip pats komandos žaidimas šiandien man labai patiko. Nieko Pakruojui neleidome sukurti ir turėjome tikrai nemažai momentų. Tik vis nepavykdavo tas paskutinis smūgis. Komanda sužaidė neblogą futbolą, kovojo iki galo ir parodė charakterį." Paklaustas, ar „Bangą" užklupusios traumos negąsdina prieš dvikovą su „Palanga", treneris sakė: „Šiek tiek neramina, tačiau tikimės, kad per savaitę į rikiuotę sugrįš tie, kurie buvo traumuoti kiek anksčiau."


     Kitas rungtynes „Banga" žais taip pat Gargždų miesto stadione. Sekmadienį, balandžio 19 dieną, 19 valandą mūsų komanda susitiks su „Palanga".

 

Varžybų akimirkos – Gerdos Muldarytės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 440 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,