Mano Gargždai



Vagys brovėsi į įvairius statinius

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Dažniausiai Klaipėdos rajone padaroma nusikalstama veika – vagystės. Pranešimai apie jas nerimo ir šį savaitgalį.

 

Balandžio 10 d., penktadienį, Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos rajono policijos komisariate gautas K.R. iš Klaipėdos pareiškimas apie tai, kad apie 8 val. pastebėjo, jog Klaipėdos rajone, nulaužus metalinio konteinerio pakabinamą spyną, iš jo pavogti statybiniai įrankiai bei statybinės medžiagos. Padaryta 670 eurų žala.

Taip pat pentadienį gautas 1985 metais gimusio klaipėdiečio A.K. pareiškimas apie tai, kad apie 11 val., atvykęs prie įrenginėjamo namo Klaipėdos rajone, II Klemiškės kaime, pastebėjo, jog, išlaužus plastikinį lango rėmą, iš namo buvo pavogti statybiniai įrankiai. Padaryta žala – 1 070 eurų.

Balandžio 11 d., šeštadienį, uostamiesčio gyventoja A.V., gimusi 1957 metais, apie 6.30 val. atvykusi į turgelį, esantį Klaipėdos rajono Derceklių kaime, pastebėjo, kad yra sulaužyta jai priklausanti prekybinė palapinė. Padarytas nuostolis – 800 eurų.

Apie anksčiau patirtus nuostolius policijai šeštadienį pranešė klaipėdietis. P.B., gimęs 1981 metais. Jis nurodė, kad balandžio 2 d. apie 20 val., atvykęs į sodybą, esančią Klaipėdos rajono Eidukų kaime, pastebėjo, jog iš neužrakinto ūkinio pastato yra pavogta namų kino sistema „Panasonic“ bei kiti buities reikmenys. Padaryta žala – 250 eurų.

Balandžio 12 d., sekmadienį, V.Ž. apie 13 val., atvykęs į sodo namelį Klaipėdos rajono Lyverių kaime, pastebėjo, kad, nesant įsilaužimo žymių, pavogti įvairūs įrankiai. Padarytas nuostolis – 840 eurų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 283 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,