Mano Gargždai



Bendruomenės skirs didesnį dėmesį savo veiklos viešinimui

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
mano-gargzdai.lt nuotr. mano-gargzdai.lt nuotr.

Antradienį Vėžaičių konferencijų salėje vyko informacinis renginys, skirtas verslioms Klaipėdos rajono bendruomenėms.

 

Šis renginys – VšĮ „Mano Gargždai“ vykdomo projekto „Viešieji ryšiai – bendruomenių verslumo  didinimo priemonė“ dalis.

Pristatymo metu naujienų portalą administruojančios įstaigos mano-gargzdai.lt direktorius Vytautas Kundrotas papasakojo apie numatytas projekto veiklas. Buvo atskleista, jog kiekviena projekte dalyvaujanti bendruomenė, kuri yra sukūrusi paslaugas ar prekes, turės galimybę jas viešinti. Šiam tikslui numatyta sukurti bendrą internetinę svetainę, socialinius tinklus, taip pat kiekvienai bendruomenei bus suteiktas viešųjų ryšių paslaugų paketas (sukurti straipsniai, fotogalerijos, vaizdo filmukai). Bendruomenės atstovai ne tik gaus sukurtą produktą, tačiau ir bus apmokyti, kaip patiems administruoti internetinį tinklalapį bei socialinės žiniasklaidos priemones.

VšĮ „Mano Gargždai“ projektų koordinatorė Agota Kundrotaitė parengė pristatymą tema „Viešųjų ryšių galimybės socialinėje žiniasklaidoje“. Bendruomenių atstovai sužinojo, kas yra viešieji ryšiai, socialinė žiniasklaida, kokios informacinių technologijų naudojimo tendencijos vyrauja tarp Lietuvos gyventojų bei įmonių. Galiausiai pateikti praktiniai pavyzdžiai patvirtino, jog socialinės žiniasklaidos priemonių galimybių išnaudojimas veiklos viešinimui ir ryšių su savo auditorijomis kūrimui yra vienas iš sėkmingo verslo komponentų.

 

20150414 141329

mano-gargzdai.lt nuotr.

 

Praktinėje dalyje kiekviena iš į projekto veiklą įtrauktų bendruomenių kūrė savo viešinimo strategijos gaires. Jau visai netrukus bendruomenės, padedamos VšĮ „Mano Gargždai“, garsiai praneš apie savo siūlomas paslaugas bei gaminamus produktus visuomenei.

Projektu siekiama sukurti bendruomenių ir jų teikiamų paslaugų teigiamą įvaizdį, taip didinant kaimo patrauklumą, skatinti gyvenimą kaime bei gerinti bendruomenės narių gyvenimo sąlygas.

Projekto veiklose dalyvauja šios bendruomenės: asociacija Dauparų bendruomenė, Judrėnų Stepono Dariaus bendruomenė, bendruomenė „Daukšaičių pušynėlis“, asociacija „Šaltupė“, Brožių bendruomenė, Tilvikų kaimo bendruomenė, visuomeninė organizacija Vėžaičių bendruomenė, kaimo bendruomenė „Smilgynai ir kaimynai“.

 

logotipaiviesinimui

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 347 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,