Mano Gargždai



Klaipėdos rajono I lygos krepšinio pirmenybių finale triumfavo „Gargždų pramogų“ krepšininkai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Lino Gruzdžio nuotrauka. Lino Gruzdžio nuotrauka.

Klaipėdos rajono krepšinio pirmenybės prasidėjo dar 2014 m. rugsėjo mėnesį. Jose dalyvavo devynios komandos, kurios žaidė dviejų ratų sistema.

 

Pirmąsias aštuonias vietas užėmusios komandos pateko į atkrintamųjų varžybų etapą, o devintą vietą užėmusi „Delavarų“ komanda į kitą etapą nepateko.

Atkrintamos varžybos buvo žaidžiamos iki dviejų laimėtų rungtynių. Pirmąją vietą užėmusi komanda susitiko su aštuntąją vietą užėmusia komanda, antrąją – su septinta, trečiąją – su šešta ir ketvirtąją – su penkta. Tad atitinkamai susitiko: „Dovilai“ (vadovas K. Miegalis) su „TT“ (vadovas D. Kneitas), „Gargždų pramogos“ (vadovas A. Linkauskas) su „SM-99“ (treneris V. Čekanauskas), „Vlantana“ (vadovas V.Gritkus) su „Judre“ (vadovas M.Kundrotas) ir „Gitana“ (vadovas D. Kazlauskas) su „Daukšaičiais“ (vadovas R. Rauktys).

Aukštesnes vietas reguliariajame sezone užėmusios komandos įveikė žemesnes vietas užėmusias ekipas, tik penktąją vietą pelniusi „Daukšaičių“ komanda įveikė ketvirtą vietą užėmusią „Gitanos“ ekipą. Šioje dvikovoje pirmąsias rungtynes laimėjo „Gitanos“ krepšininkai, antrosiose buvo stipresni daukšaitiškiai, o trečiosiose, lemiamose rungtynėse, prireikė net dviejų pratesimų, po kurių sėkmė lydėjo „Daukšaičių“ krepšininkus.

Sužaidus atkrintamąsias varžybas, pusfinalyje doviliškiai nugalėjo daukšaitiškius rezultatu 93:62, o „Gargždų pramogos“ įveikė „Vlantanos“ komandą rezultatu 78:60. Tad kovoti dėl trečios vietos susitiko „Daukšaičių“ ir „Vlantanos“ krepšininkai. Rungtynes geriau pradėję „Vlantanos“ žaidėjai kontroliavo varžybų eigą ir pelnytai nugalėjo kovinguosius „Daukšaičių“ krepšininkus rezultatu 85:71.

Finale susitiko dvi stipriausios komandos – „Dovilai“ ir „Gargždų pramogos“. Rungtynių pradžioje į priekį įsiveržę „Gargždų pramogų“ krepšininkai, atrodė, lengvai nugalės doviliškius, tačiau rungtynių metu žaidimas išsilygino. Dovilų krepšininkai neleido nutolti gerai žaidusiai „Gargždų pramogų“ ekipai, tačiau persverti rezultato savo komandos naudai taip ir nepajėgė. Finalinis teisėjo švilpukas užfiksavo „Gargždų pramogų“ komandos pergalę rezultatu 93:86.

2015 m. Klaipėdos rajono krepšinio pirmenybių pirmos lygos nugalėtojais tapo: A. Linkauskas, D. Bručkus, A. Liutkus, E. Šeinius, M. Lileikis, R. Zaveckas, A. Kmita, L. Petkevičius, A. Bručkus, Ž. Janavičius, R. Norvilas, G. Plesevičius, H. Kumpys.

Finalinio ketverto komandų geriausiems žaidėjams buvo įteikti asmeniniai prizai. Geriausiais žaidėjais tapo: „Daukšaičių“ komandoje – Laimonas Jencius, „Vlantanos“ komandoje – Tadas Rauskas, „Dovilų“ komandoje – Rimantas Vilkys ir „Gargždų pramogų“ komandoje – Darius Bručkus.

Komandos prizininkės buvo apdovanotos taurėmis, žaidėjai – medaliais. Sporto centras dėkoja visų komandų vadovams ir žaidėjams už dalyvavimą krepšinio pirmenybėse.

 

Finalinių varžybų ir apdovanojimų akimirkos – Lino Gruzdžio ir Sporto centro nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,