Mano Gargždai



Dalinkis vasara – sužinok, ką veiksi atostogų metu!

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Vaizdo įrašo stop kadras. Vaizdo įrašo stop kadras.

Balandžio 17 d. Eurodesk Lietuva – Europos jaunimo informacijos tinklo atstovai – pradeda mobilumo vasarą skatinimo kampaniją ir visus kviečia dalintis vasara – ją praleisti aktyviai ir turiningai: keliauti, stovyklauti, lankytis festivaliuose, savanoriauti arba susirasti darbą.

 

„Eurodesk Lietuva komanda rūpinasi, kad tavo vasara nepaskęstų užmarštyje ir prisimintum ją kaip vasarą, pakeitusią tavo gyvenimą. Šį kartą kviečiame dalintis vasara: pasakoti apie savo planus ir sudėti visą energiją į pasirinktą veiklą. Besidalindamas savo laiku, žiniomis bei gebėjimais tobulėji ne tik pats, bet tai daro ir mūsų aplinka. Kampanijos metu mes dalinsimės informacija ir atsakysime į kylančius klausimus. Norintiems papildyti savo pinigines linkime išsirinkti tinkamiausią darbą, keliaujantiems – atrasti pigius ir įdomius maršrutus, kurie atskleis vietos gyventojų kasdienybę, savanoriaujantiems ir stovyklaujantiems – išmokti kažką nauja ir galbūt atrasti save, o festivalių lankytojams – pašėlti iki paryčių“, – teigia Eurodesk Lietuva programos vadovė Agnė Graikšaitė.

    

   

Eurodesk Lietuva nemokamai teikia jaunimo informavimo ir konsultavimo paslaugas, todėl artėjant vasaros sezonui kasmet atnaujina ir papildo informaciją apie aktualiausias temas vasarą. Šiemet per Europos jaunimo informavimo dieną pradedama informacinė mobilumo vasarą skatinimo kampanija sutelkta į penkias svarbiausias temas: vasaros stovyklas, keliones Europoje, sezoninį darbą, festivalius ir savanorystę. Kiekvienas užsukęs į Eurodesk Lietuva portalą www.žinauviską.lt ar Eurodesk Lietuva „Facebook“  paskyrą visomis šiomis temomis ras įdomios ir vertingos informacijos, pasiūlymų ir patarimų, o nežinantys, kaip nori praleisti savo vasarą, atsakymą ras pasitelkę informatyvią programėlę – tereikės paspausti keletą pasirinkimų.

Visgi veiksmai nevyks vien tik už ekrano – informacija dalinsis ir Eurodesk Lietuva atstovai regionuose, kurie kvies į informacinius renginius ir pristatys veiklos galimybes vasaros metu. 

   

Eurodesk yra 33 Europos šalyse veikiantis jaunimo informacijos tinklas, teikiantis nemokamą aukštos kokybės informaciją ir patarimus apie Europos Sąjungos teikiamas galimybes: studijas, savanorystę, jaunimo mainus, keliones, įsidarbinimo galimybes, prasmingą laisvalaikį bei finansavimo programas. Eurodesk veiklą Lietuvoje vykdo Lietuvos jaunimo organizacijų taryba (LiJOT). Lietuvos jaunimo organizacijų taryba yra 1992 m. įkurta didžiausia nevyriausybinių jaunimo organizacijų Lietuvoje sąjunga, vienijanti 64 nacionalines jaunimo organizacijas ir regioninių jaunimo organizacijų sąjungas.

 

fb cover pool

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 403 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,