Mano Gargždai



Sveikas įdegis, skatinantis odos atsinaujinimą

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Atlikti tyrimai parodė, kad veikiant tam tikras ląsteles 633 nm bangų diapazone, jos gali gaminti kolageną ir elastiną. Atlikti tyrimai parodė, kad veikiant tam tikras ląsteles 633 nm bangų diapazone, jos gali gaminti kolageną ir elastiną.

     Atėjus pavasariui „Įdegio centras" suteikia Jums galimybę ne tik pagražinti savo odą sveiku įdegiu, bet ir atnaujinti savo odą, po žiemos pagerinti jos būklę:

 

-Skatinti kolageno gamybą odoje
-Mažinti raukšles
-Gerinti odos struktūrą
-Naikinti odos nelygumus
-Skatinti ląstelių atsinaujinimą
-Stangrinti odą (apsaugo nuo celiulito atsiradimo)
-Pagerinti odos gebėjimą įsisavinti drėgmę

 

Kas tai?
     Tai naujos kartos kalogeninė šviesos terapija kombinuota su UV lempomis. Šia procedūra Jūs ne tik palepinsite savo odą bet ir įgausitę sveiką auksinį odos atspalvį.

 

Kas yra Kolagenas?
     Kalogenas tai ypatingai svarbi jungiamojo audinio dalis, susideda iš plonyčių tarpusavyje susipynusių skaidulų. Atsiradus kolageno nepakankamumui odoje: - oda ima senėti, - raumenys, sausgyslės ir raiščiai ima silpnėti - atsiranda osteoporozės rizika (Osteoporozė- tai sisteminė kaulų liga, kuriai būdinga maža kaulinė masė dėl kaulų tankio sumažėjimo, todėl padidėja kaulų trapumas bei lūžių rizika) - bei silpnėja visas jungiamasis audinys Be kolageno mūsų jungiamajame audinyje dar yra skaidulos, kurių dėka oda tampa elastinga. Su amžiumi, jungiamasis audinys silpnėja praranda stangrumą. Mažėjant kolageno ir elastingų skaidulų kiekiui dermyje, oda praranda elastingumą atsiranda raukšlės ypač veido ir dekolte srityje. Tai yra normalus senėjimo procesas, be abejo priklausantis nuo genetikos bei išorinių faktorių.

 

Kyla klausimas ar galima sustabdyti odos senėjimo procesą?
     Atlikti tyrimai parodė, kad veikiant tam tikras ląsteles 633 nm bangų diapazone, jos gali gaminti kolageną ir elastiną. Procesas padeda pašalinti raukšles, pagerina deguonies, drėgmės įsisavinimą, valo odą, šalina odos nelygumus. Šis procesas taip pat gali žymiai pagerinti odos regeneraciją. „Collagen" lempos – žemo slėgio lempos. Šių lempų veiksmingumas pasireiškia 633 nm bangų diapazone. Spinduliai padeda stimuliuoti kolageną dermyje.

     Procedūra galima kartoti kas antrą dieną iki dešimties kartų, po kurso norint palaikyti gerą odos būklę ir įdegį reiktų apsilankyti bent kartą savaitėje.

     Procedūros kaina 4 EUR. Dešimties kartų kurso kaina 40 EUR.

 

Kokybiškas Dr.OHHIRA® kolagenas sąnariams. 

 

Kviečiame Jus apsilankyti „Įdegio centre" Jūratės g. 3-3, Gargžduose.
Tel. registracijai : 8 618 71045

 

„Įdegio centras" Gargžduose:

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 371 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,