Mano Gargždai



Pareigūnai lankėsi Agluonėnuose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus (toliau – VPS) viršininkas Gediminas Radzevičius lankėsi Agluonėnų seniūnijoje, susitiko su seniūne Laima Tučiene bei seniūnijos mokymo įstaigų vadovais.

 

VPS viršininkas susitikimo dalyvius supažindino su nusikalstamumo statistika Agluonėnų seniūnijoje, atkreipė dėmesį į dažniau daromas nusikalstamas veikas, akcentavo prevencinės informacijos sklaidą, aptarė aktualesnius teisėtvarkos klausimus bei vadovams pristatė neseniai pradėjusią dirbti bendruomenės pareigūnę.

Susitikimo metu taip pat buvo aptarta cigarečių ir alkoholinių gėrimų pardavimo nepilnamečiams problema. Pasidalinta turima informacija apie seniūnijoje gyvenančius probleminius asmenis. Aptartas šių asmenų užimtumo, socializacijos klausimas. Diskusijų metu svarstyti bendri veiksmai nusikalstamų veikų ir teisės pažeidimų prevencijos srityje.

VPS viršininkas atsakė į dalyviams rūpimus klausimus ir paragino nebijoti ir, iškilus problemoms, visada kreiptis į policiją, nes glaudus bendradarbiavimas užtikrins sėkmingą ir kokybišką darbą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 200 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,