Mano Gargždai



Pareigūnai išbandė akies taiklumą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK nuotraukos Klaipėdos AVPK nuotraukos

Vakar Klaipėdos apskrities VPK šaudykloje vyko šaudymo iš tarnybinio ginklo turnyras. Jame dalyvavo 11 policijos pareigūnų komandų ir 47 įvairių padalinių atstovai.

 

Varžybų dalyviai privalėjo iš trijų padėčių ir skirtingo atstumo per kuo trumpesnį laiką iššauti į taikinius po 11 šūvių. Turnyre dalyvavo ir moterys, ir vyrai.

Tarp pareigūnių geriausiai sekėsi šaudyti Klaipėdos miesto 2PK atstovėms Brigitai Jankutei ir Žiedei Jokubaitienei bei iš Gargždų atvykusiai Ignei Stankutei.

Tarp vyrų taikliausią akį pademonstravo skuodiškiai Eugenijus Galdikas bei Tomas Pilibaitis ir Klaipėdos AVPK Patrulių rinktinės atstovas Gedas Sakalauskas.

Komandinėje rungtyje nepralenkiami buvo šauliai iš Skuodo RPK, antri liko Klaipėdos miesto 2PK atstovai, o trečiąją vietą užėmė Kretingos RPK pareigūnai.

Į Kaune šią savaitę vyksiantį respublikinį policijos pareigūnų šaudymo iš tarnybinio ginklo turnyrą vyks keturi Klaipėdos apskrities VPK atstovai – Eugenijus Galdikas, Tomas Pilibaitis, Gedas Sakalauskas bei Žiedė Jokubaitienė.

 

Klaipėdos AVPK nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 341 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,