Mano Gargždai



Tęsiasi geriausio socialinio darbuotojo rinkimai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
ELTA nuotr. ELTA nuotr.

     Geriausio socialinio darbuotojo rinkimai vis dar tęsiasi – akcijos metu visų šalies socialinių paslaugų įstaigų, nevyriausybinių organizacijų, savivaldybių, seniūnijų, bendruomenių atstovai bei gyventojai gali teikti savo kandidatą ar kandidatus geriausio socialinio darbuotojo vardui pelnyti.

 

     „Nuoširdžiai kviečiu visus atidžiai apsidairyti ir pamatyti tuos, kurie visada šalia Jūsų – savo kolegas, bendražygius, šeimos narius ir draugus – visus, kurie, jūsų nuomone, verti geriausio socialinio darbuotojo vardo," – sako socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė.

Pasak ministrės, konkurso tikslas nepasikeitė – ir toliau siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į socialinių darbuotojų veiklą, jų nuopelnus, kad kuo daugiau žmonių žinotų, kiek atsidavimo ir pastangų reikalauja socialinio darbuotojo profesija.

Praėjusiais metais Gerumo žvaigždę už darbą su šeimomis gavusi Inga Juodienė teigia nesitikėjusi tokio įvertinimo, bet jį gauti buvę labai malonu. „Stebino ir tai, kad po apdovanojimo sulaukiau sveikinimų ir gražių padėkos žodžių iš savo klientų, tai buvo kaip dar vienas apdovanojimas. Manau, kad tokios gražios socialinių darbuotojų pagerbimo ir įvertinimo iniciatyvos reikalingos," – praėjus metams po apdovanojimų įspūdžiais dalinosi I. Juodienė.

     „Šis aukštas įvertinimas paskatino naujiems darbams, įkvėpė užbaigti jau pradėtus. Ši graži akcija padeda paviešinti protingų žmonių gerus darbus. Labai džiaugiuosi ministrės A. Pabedinskienės gražia iniciatyva, kad kiekvienas socialinis darbuotojas vertas būti pastebėtu ir įvertintu. Gerumo žvaigždė – tai ne tik įvertinimas, tai paskatinimas dirbti ir siekti geresnio rezultato, atliepiant globotinių poreikius, siekiant jiems padėti pačiais efektyviausiais būdais," – sako pirmąja žvaigžde už darbą su senjorais apdovanota Giedrė Pavasarytė.

     Geriausio socialinio darbuotojo vardą pelnę socialiniai darbuotojai rugsėjo 27-ąją – Lietuvos socialinio darbuotojo dieną – iškilmingame renginyje bus apdovanoti aukščiausiu Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos įsteigtu apdovanojimu – „Gerumo žvaigžde" ir socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės padėkos raštais.

     Konkurso nugalėtojai bus renkami 6 skirtingose nominacijose pagal klientų grupes: už darbą su vaikais, senjorais, neįgaliaisiais, šeimomis, bendruomene bei už darbą su patiriančiais krizę. Nugalėtojus išrinks vertinimo komisija.

     Savo kandidatūras galima teikti nuo 2015 m. birželio 26 d. iki 2015 m. rugpjūčio 20 d. imtinai, adresu (laiško temos laukelyje prašome parašyti konkurso pavadinimą). Prašome išsamiai aprašyti kandidato nuveiktus darbus, veiklas, teigiamas kandidato savybes ir pagrįsti, kodėl būtent Jūsų siūlomas darbuotojas vertas geriausio socialinio darbuotojo vardo.

     Kandidatus gali teikti tiek fiziniai asmenys, bendruomenių nariai, tiek nevyriausybinės ar valstybinės institucijos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 488 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,