Mano Gargždai



Pasaulyje populiarėjanti grožio procedūra – ir Gargžduose

Įvertinkite šį įrašą
(12 balsai)
A.Skrodenienė patikino, kad kiekvienam žmogui parenkama jo bruožams labiausiai tinkanti antakių forma. Asmeninio archyvo nuotr. A.Skrodenienė patikino, kad kiekvienam žmogui parenkama jo bruožams labiausiai tinkanti antakių forma. Asmeninio archyvo nuotr.

Nuo šiol ne tik Klaipėdoje, bet ir Gargžduose dirbanti grožio specialistė Agnė Skrodenienė moterims turi puikią žinią. Ji siūlo pamiršti tatuiruotus, plokščius, griežtai ir nenatūraliai atrodančius antakius ir išbandyti 6D plunksnelinę techniką, dar vadinamą „mikrobleidingu“.

 

Laukti buvo verta

A.Skrodenienė portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad grožio srityje kosmetike-visažiste ji dirba nuo 2008-ųjų metų. Moteris daug dėmesio skyrė žinių gilinimui, tad vėliaubaigė ir mikropigmentacijos bazinius kursus.

Mikropigmentacija ar ilgalaikis makiažas, pasak A.Skrodenienės, yra puiki išeitis moterims, kurios nuolat nori atrodyti nepriekaištingai ir džiaugtis ryškiais veido bruožais. Naudojant šią techniką, galima paryškinti akių, lūpų kontūrus, taip pat antakius.

Grožio meistrė pasakojo, kad dirbant norėjosi išgauti kuo natūralesnius rezultatus, todėl ji pradėjo domėtis nauja technika – „mikrobleidingu“.Tai nauja manualinė ilgalaikio makiažo formavimo technika, apdovanota aukso standartu dėl savo ypač realistiško antakių tankinimo, formavimo savybių.

„Tokių kursų dar nebuvo buvę Lietuvoje. Stebėjau šios srities profesionalo meistro Branco  Babic darbus, klausiau, ar atvyks į Lietuvą, ir galiausiai sulaukiau teigiamo atsakymo. Šių kursų kantriai laukiau pusę metų. Bet geriausio buvo verta palaukti“, – šypsojosi specialistė.

Ji tvirtino, kad per tą laiką atsirado lietuvių mokytojų, įgijusių žinių užsienyje ir mokinančių kitus, tačiau daug kam teko antrą kartą atvykti mokytis, tik šįkart pas patį B.Babic, nes nepakako žinių.

 

1vidine su meistru

A.Skrodenienė (dešinėje) kantriai laukė, kol Lietuvoje bus surengti meistro Branco Babic (kairėje) kursai.

 

Dėmesys – kokybei

Atlikdama procedūras ilgalaikio makiažo specialistė naudoja tik aukščiausios kokybės ir standartų priemones.

„Naudoju Branco Babic sukurtą kompasą, kuriuo išmatuojamos veido proporcijos ir galima sukurti idealiai tinkančią antakių formą. Auksinė formulė – 1,618. Šį skaičių mes vadiname PHI – tad mano naudojama kosmetika ir įrankiai būtent ir pavadinti „PhiBrows“, – aiškino A.Skrodenienė.

Paklausta, kuo „mikrobleidingas“ skiriasi nuo kitų technikų, A.Skrodenienė patikino, kad  6D plunksnelinė technika natūraliausiai imituoja plaukelius, kurie implantuojami epidermio paviršiuje pagal natūralaus plauko augimo kryptį.

„Procedūra atliekama naudojant įrankį, kurį sudaro 7-16 adatėlių. Imituojant ilgesnius ir trumpesnius plaukelius pagal natūralių antakio plaukelių augimą, sukuriamas realistiškas antakių vaizdas. Kadangi kiekvieno žmogaus veido savybės yra unikalios, todėl suteikiama bruožams labiausiai tinkanti forma. Įpiešiamų plaukelių spalva parenkama pagal natūralių plaukelių spalvą, todėl galutinis rezultatas būna ypač tikroviškas“, – dėstė moteris.

 

2mokytojo

Branco Babic atliktos „mikrobleidingo“ procedūros pavyzdys. A.Skrodenienė taip pat naudoja „PhiBrows“ kosmetiką.

 

Svarbu gerai nusiteikti

A.Skrodenienė tvirtino, kad „mikrobleidingo“ procedūra sveikatai nekenkia, nes naudojami pažangiausi ir aukščiausios kokybės pigmentai, sudėtyje neturintys sunkiųjų metalų, kurie gali sukelti įvairias alergines reakcijas. Be to, „PhiBrows“ pigmentai yra saugiausi rinkoje ir atitinka visus Europos standartus. Visgi, specialistės teigimu, esant tam tikriems susirgimams ir alergijoms, procedūros atlikti nerekomenduojama.

Pasidomėjus, ar prieš procedūrą reikalingas pasiruošimas, A.Skrodenienė nurodė, kad, registruojantis procedūrai, klientės būtinai turi pranešti, jei serga kokiomis nors ligomis ar yra kam nors alergiškos.

„Jei įmanoma, reikėtų bent porą dienų prieš „mikrobleidingo“ atlikimą nevartoti medikamentų, skystinančių kraują. Dvi savaites iki jos neturėtų būti atliktos jokios kitos grožio procedūros, pavyzdžiui, cheminiai pilingai, gydymas lazeriu ir t.t. Botulino injekcija gali būti atlikta ne anksčiau kaip prieš mėnesį. Taip pat būtų gerai pasiskaičiuoti savo ciklą taip, kad nesutaptų su procedūros diena, nes tai gali padidinti dirglumą ir skausmo pojūčius. Prieš procedūrą nerekomenduotina gerti energizuojančių gėrimų, kavos, juodos arbatos – tai didina dirglumą, kelia kraujo spaudimą. Geriau išgerti vandens ar melisų arbatos ir atvykti pailsėjusioms bei gerai nusiteikusioms“, – šypsojosi A.Skrodenienė.

 

3agnes darbelis

Pasak A.Skrodenienės, 6D plunksnelinė technika natūraliausiai imituoja plaukelius. Jos atliktos „mikrobleidingo“ procedūros pavyzdys.

 

Gerą meistrą rasti nelengva

„Mikrobleidingo“ specialistė teigė, kad pati procedūra nėra labai maloni, tačiau neturėtų būti ir skausminga.

„Geras meistras, atsakingai dirbantis savo darbą, visada investuos į kokybiškas darbo medžiagas ir anestetikus. Kokybiški anestetikai visada sumažins pojūčius iki minimumo“, – pabrėžė A.Skrodenienė.

Grožio specialistės teigimu, procedūros ilgaamžiškumas priklauso nuo pasirinktos pigmento spalvos, odos tipo, jos regeneracijos spartos, gyvenimo būdo, išorinių ir vidinių organizmo dirgiklių: saulės, cheminių priemonių naudojimo, medikamentų vartojimo, kitų kosmetinių procedūrų ir t.t.: „Dėl šių veiksnių niekada negalima tiksliai pasakyti klientei, kada reikės paryškinimo, tačiau rekomenduojama jį atlikti kas metus“.

Pasiteiravus, kodėl svarbu pasirinkti gerai savo darbą išmanantį meistrą, A.Skrodenienė svarstė, kad tai yra sunki ir svarbi užduotis.

„Nelengva atrasti profesionalų ir kvalifikuotą specialistą, kuris įgyvendintų svajones. Paieška gali pareikalauti šiek tiek laiko, tačiau tai yra taip svarbu, kaip renkantis gydytoją, stomatologą... Tik turint reikalingas žinias, įgūdžius ir aukščiausios kokybės priemones, galima siekti geriausių rezultatų“, – įsitikinusi A.Skrodenienė, Gargžduose savo paslaugas atliekanti grožio salone „Grožio studija“ (J. Janonio g. 9 - 2).

 

Daugiau informacijos apie A.Skrodenienės atliekamas procedūras raiste ČIA. Susisiekti su ja galite tel. 8 677 99 506.

 

Reklama

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 404 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,