Mano Gargždai



„Gargždų pramogos SC“ Vilniuje triumfavo po 11 metrų baudinių

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Į LFF taurės III etapo rungtynes Vilniuje komanda išvyko stipriai „nukraujavusi“ – dėl mažesnių ar rimtesnių traumų, kitų svarių priežasčių į varžybas neišvyko svarbų vaidmenį atliekantys žaidėjai: E.Bračkus, T.Vitkauskas, E.Karpavičius, A.Lenkšas, E.Garbauskas, M.Vijeikis.

 

Nepaisant netekčių, komanda ryžtingai pradėjo rungtynes ir pirmoji surengė pavojingas atakas prie šeimininkų vartų. 35 min. pirmąjį rungtynių įvartį pelnė aikštės krašte oponentus pralenkęs  R.Malakauskas.

Po pertraukos šeimininkams greitai pavyko atstatyti pusiausvyrą, kai po perdavimo iš aikštės krašto kamuolį į vartus pasiuntė „Olimpijos“ žaidėjas. 55 min. gargždiškius į priekį išvedė tikslus V.Norvilo smūgis. 62 min. rungtynių teisėjas užfiksavo neleistiną žaidimą baudos aikštelėje ir skyrė 11 m baudinį, kurį vilniečiai realizavo tiksliai. Per likusį rungtynių pusvalandį pranašumą turėję gargždiškiai jo įvarčiu nepavertė ir pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis (2:2).

Papildomų 30 min. išaiškinti rungtynių nugalėtojui irgi nepakako. 11 m baudinių serijoje jau pirmąjį smūgį atrėmė R.Uosis, trečiuoju bandymu vilniečiai dar sykį smūgiavo netiksliai, o neklydusiems gargždiškiams pakako 4 tikslių smūgių įtvirtinti pergalę ir iškovoti kelialapį į Lietuvos futbolo federacijos IV etapą.

Kitas rungtynes „Gargždų pramogos SC“ žais rugpjūčio 29 d. (šeštadienį) 14 val. Mažeikiuose su vietos komanda „Atmosfera“. Tai jau bus šeštoji iš eilės gargždiškių išvyka.

 

Iš protokolo:

Vilniaus „Olimpija“ 2:2 (0:1) „Gargždų pramogos SC“,11 m baudiniai 1:4

„Gargždų pramogos SC“ sudėtis: R.Uosis, S.Alsys, A.Montrimas (119‘ R.Pleikys), G.Ratkus, T.Tamošauskas, J.Triuška, M.Jonelys, R.Malakauskas (105‘M.Mickus), V.Norvilas, O.Abramavičius (65‘ I.Šakys), M.Žemaitaitis.

Įvarčiai: 35‘ R.Malakauskas 49‘ NN (Olimpija), 55‘ V.Norvilas, 62‘ NN 11 m (Olimpija).

11 m baudinius tiksliai atliko: M.Jonelys, T.Tamošauskas, G.Ratkus ir I.Šakys.

 

Mato Bieliausko nuotraukos:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 355 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,