Mano Gargždai



Krepšinio čempionato metu sirgaliai kviečiami „Sirgti už sergančius!“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Didžiausia Lietuvoje kraujo donorystės įstaiga – Nacionalinis kraujo centras – Europos krepšinio čempionato išvakarėse skelbia akciją „Sirk už sergančius!". Krepšinio sirgaliai kviečiami paaukoti kraujo ir tokiu būdu ne tik padėti sergantiems, bet ir laimėti krepšinio kamuolius su čempionato simbolika.

 

     „Krepšinio čempionatas visuomet sutelkia tūkstančius krepšinio sirgalių, todėl norime pakviesti krepšinio fanus parodyti vienybę ne tik palaikant mūsų rinktinę, bet ir atsigręžiant į tuos, kurie kiekvieną dieną kovoja dėl gyvybės. Padarykime gerą darbą dovanodami kraujo, o tuomet jau „sirkime" už Lietuvos rinktinę," – kviečia Nacionalinio kraujo centro donorystės skyriaus vedėjas Giedrius Bakučionis.

 

     Nuo rugsėjo pirmos dienos prasidedančioje akcijoje gali dalyvauti visi neatlygintinai davę kraujo ir užpildę akcijos kuponą. Akcija tęsis iki rugsėjo 20 dienos. Čempionatui pasibaigus, vienas iš Lietuvos rinktinės krepšininkų burtų keliu išrinks 20 laimingųjų, kurie laimės krepšinio kamuolius su Europos krepšinio čempionato simbolika. Akcija vyks stacionariuose Nacionalinio kraujo centro padaliniuose: Klaipėdoje – Naikupės g. 28, Panevėžyje – PC Babilonas (Klaipėdos g. 143 A), Šiauliuose (S. Daukanto g. 90), Kaune (Laisvės al. 17-114), Vilniuje – NKC (Žolyno g. 34) ir VCUP (Konstitucijos pr. 16).

 

     Nacionalinis kraujo centras primena, kad kraujo davimo procedūra vidutiniškai užtrunka nuo 5 iki 7 min., o vieno donoro kraujas gali išgelbėti net trijų žmonių gyvybes. Tad sirgdami už Lietuvos rinktinę, sirkime ir už sergančius!

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 195 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,