Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vadovų darbotvarkės: laukia intensyvi savaitė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka.

Šią savaitę, lapkričio 2–6 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų darbotvarkėse mirgėte mirga planuojamų darbų gausa.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį kartu su Savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus specialistais ir Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro direktore Daiva Buivydiene išvyko į Kauną, į susitikimą su Vidaus vandenų kelių direkcijos vadovybe dėl vidaus vandens kelių Klaipėdos rajone. 

Trečiadienį 10.30 val. meras pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl daugiafunkcio centro statybos Dariaus ir Girėno gatvėje, Gargžduose.

13 val. jis dalyvaus Klaipėdos teritorinių ligonių kasų Stebėtojų tarybos posėdyje, kur vyks Stebėtojų tarybos pirmininko, Taikinimo komisijos, Medicininio audito rinkimai; svarstoma dėl Klaipėdos TLK 2016 m. sutarčių sudarymo su ASPĮ.

Ketvirtadienį V.Dačkauskas planuoja dalyvauti Seimo Aplinkos apsaugos komiteto pasitarime dėl atliekų deginimo.

Penktadienį meras dalyvaus konkurso „Metų ūkis 2015“ aptarimo renginyje Kaune, „Girstučio“ kultūros ir sporto centre.

          

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje, kuriam pirmininkaus Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius.

14 val. R.Cirtautaitė ir Č.Banevičius dalyvaus pasitarime su rangovais dėl kelių priežiūros darbų.

Trečiadienį 10 val. vicemerė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė dalyvaus komisijos posėdyje dėl kultūros įstaigų darbuotojų pareigybių. Posėdžiui pirmininkaus mero pavaduotoja Violeta Riaukienė.

Ketvirtadienį 10 val. R.Cirtautaitė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotojas Č.Banevičius dalyvaus pasitarime su rangovais dėl Gargždų vaikų lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ rekonstrukcijos darbų eigos.

Penktadienį 13 val. R.Cirtautaitė, V.Riaukienė, S.Karbauskas, Č.Banevičius ir L.Liutikienė dalyvaus Tarybos posėdžių salėje vyksiančiame Klaipėdos rajono savivaldybės antikorupcijos komisijos pirmininko organizuojamame susitikime su „Transparency International“ Lietuvos skyriaus atstovais. Susitikimo metu bus pristatyti neseniai atlikto vertinimo (kaip viešasis sektorius informuoja apie pranešimų dėl galimų korupcijos atvejų būdus) rezultatai, taip pat pateikti siūlymai ir pastabos, kaip turėtų veikti pranešimų kanalai savivaldybėse.

              

Mero pavaduotoja V.Riaukienė antradienį 15 val. dalyvaus Jaunimo reikalų tarybos posėdyje Švietimo centre.

Trečiadienį 14 val. V.Riaukienė ir L.Liutikienė dalyvaus susitikime su Klaipėdos miesto savivaldybės atstovais dėl sutarčių pasirašymo dėl Klaipėdos rajono mokinių, lankančių mokyklas Klaipėdos mieste.  

Šeštadienį vicemerė dalyvaus Judrėnų kultūros namų 45-erių metų jubiliejaus šventiniame renginyje.

              

Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį pirmininkavo pasitarimui dėl automobilių stovėjimo aikštelių Karklės kaime.

Ketvirtadienį 14 val. jis dalyvaus Darbo inspekcijos pristatymo renginyje.

                    

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius pirmadienį pirmininkavo Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui.

Trečiadienį jis dalyvaus civilinės saugos mokymuose Klaipėdoje.

                      

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė pirmadienį dalyvavo Administracinės komisijos posėdyje ir pasitarime su suinteresuotų institucijų atstovais dėl pabėgėlių apgyvendinimo klausimų.

Antradienį 9 val. L.Liutikienė taip pat dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje.

10 val. ji pirmininkaus atrankos komisijos posėdžiui Gargždų lopšelio-darželio „Gintarėlis“ vedėjo pareigoms eiti, o 14 val. – Specialiųjų poreikių komisijos posėdžiui. 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,