Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vadovų darbotvarkėse – posėdis po posėdžio

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

    Šią savaitę, gegužės 16–20 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai nuobodžiauti neturės kada.

 

    Meras Vaclovas Dačkauskas trečiadienį 11 val. pirmininkaus Strateginio planavimo komisijos posėdžiui. Jame taip pat dalyvaus ir vicemerė Rūta Cirtautaitė.

 

    Mero pavaduotoja R.Cirtautaitė pirmadienį dalyvavo pasitarime dėl naminių gyvūnų ženklinimo. 14 val. vicemerė dalyvaus išvažiuojamajame posėdyje dėl kvapų Toleikių kaime, o 16 val. – komisijos posėdyje dėl Vietinės rinkliavos nuostatų koregavimo.
    Antradienį 9 val. R.Cirtautaitė dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje, 14 val. – posėdyje dėl šilumos kainų nustatymo.

 

    Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį 8.30 val. pirmininkaus darbo grupės dėl II laipsnio valstybinių pensijų daugiavaikėms motinoms skyrimo posėdžiui.
    12 val. ji dalyvaus konferencijoje Drevernoje „Mažosios Lietuvos etnokultūros tyrimai".

 

    Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį pirmininkavo darbo grupės pasitarimui dėl Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijos ribų keitimo.
    15 val. S.Karbauskas pirmininkaus darbo grupės pasitarimui dėl nekilnojamojo turto ir žemės mokesčių tarifų 2017 metų mokestiniam laikotarpiui nustatymo.
    16 val. jis pirmininkaus komisijos posėdžiui dėl Vietinės rinkliavos nuostatų koregavimo.
    Antradienį–ketvirtadienį Administracijos direktorius dalyvaus Civilinės saugos mokymuose Nemenčinėje.
    Penktadienį 9 val. S.Karbauskas pirmininkaus pasitarimui dėl stambiagabaričių atliekų aikštelių, o 10 val. – pasitarimui dėl pasiruošimo vasaros sezonui Karklės kaime.

 

    Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį pirmininkavo pasitarimui dėl naminių gyvūnų ženklinimo.
    14 val. jis pirmininkaus išvažiuojamajam posėdžiui dėl kvapų Toleikių kaime, o 16 val. taip pat dalyvaus komisijos posėdyje dėl Vietinės rinkliavos nuostatų koregavimo.
    Antradienį 9 val. Č.Banevičius pirmininkaus Saugaus eismo komisijos posėdžiui, 14 val. – posėdžiui dėl šilumos kainų nustatymo.
    Trečiadienį 10 val. Administracijos direktoriaus pavaduotojas pirmininkaus pasitarimui dėl Dovilų miestelio Laukų gatvės ir tilto Priekulės sen. Svencelės kaime statybos darbų.
    14 val. Č.Banevičius dalyvaus susitikime su rangovais dėl elektros tinklų projekto Priekulės Turgaus aikštėje.

 

    Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį 9 val. taip pat dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje.
    14 val. ji pirmininkaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui.
    Ketvirtadienį 10 val. L.Liutikienė pirmininkaus Paramos teikimo komisijos posėdžiui.

 

    Be to, ketvirtadienį ir penktadienį vyks Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos komitetų posėdžiai. Jų grafiką rasite ČIA.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,