Mano Gargždai



Adelė Jucienė atšventė 90-ąjį gimtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jubiliatė Adelė su svečiais, dukra Regina, sūnumi Kazimieru, anūke ir proanūkiu. Veiviržėnų seniūnijos nuotr. Jubiliatė Adelė su svečiais, dukra Regina, sūnumi Kazimieru, anūke ir proanūkiu. Veiviržėnų seniūnijos nuotr.

Garbingo jubiliejaus proga Adelę Jucienę pasveikino mero pavaduotoja Violeta Riaukienė, socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė, Veiviržėnų seniūnijos seniūnė Edita Sluckienė, vyresnioji specialistė Aldona Dėringienė.

 

Adelė Jucienė gimė 1926 metais gegužės 30 dieną Vainių kaime. Šeimoje augo 6 vaikai (4 mirė). Ji buvo vyriausia. Veiviržėnuose baigė 6 skyrius. Adelės tėvelis mirė, kai mažajam broliukui buvo 3 metukai, todėl jai reikėjo daug dirbti, uždirbti duonelę, padėti mamai. Buvo pramokusi siūti (tėvelis buvo siuvėjas). Turėjo 2 mokinius, kurie išmoko to paties amato.

Ištekėjo už netoliese Vilkių kaime gyvenančio Juozo Juciaus. Apsigyveno vyro tėvų namuose. Namelis buvo sukiužęs, reikėjo remonto, dirbdama namą susiremontavo.

Kolūkio laikais ji naktimis dirbo fermoje, o dienomis rinkdavo ir veždavo į turgų parduoti uogas.

Gyvenant santuokoje gimė 4 vaikai: 3 sūnūs ir dukrelė. Sūnus Stanislovas ir vyras jau iškeliavę Anapilin. Visi kiti vaikai sukūrė šeimas tik Kazimieras liko gyventi su mama, be šeimos. Gyvena vienas kitam padėdami. Nuolatos Adelę ir brolį lanko dukra, sūnus Alfonsas, anūkai, kurių turi 6 ir 4 proanūkiai.

Savo gražų jubiliejų Adelė atšventė apsupta artimųjų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 377 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,