Mano Gargždai



Klaipėdos rajone – gaisrų virtinė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

    Pastarosios naktys Klaipėdos rajono gyventojams buvo neramios – degė du statomi namai.

 

    Naktį iš pirmadienio į antradienį, apie 01.30 val., Dovilų seniūnijoje, Kulių kaime, sodininkų bendrijoje „Žilvitis", degė susmulkintų krūmų ir šakų, skirtų biokuro gamybai, krūva.
    Susidoroję su šia užduotimi, ugniagesiai į Kulių kaimą netrukus grįžo vėl – 03.58 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kulių 1-oje gatvėje dega namas. Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija perduota greitajai medicinos pagalbai.
    Kai atvyko ugniagesiai, 2-jų aukštų mūrinis namas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė namo ir prie jo priblokuoto garažo stogas. Nuo karščio išsilydė visi plastikiniai langai antrajame aukšte ir namo šiltinimo medžiaga.
    Liudytojų teigimu, abu šiuos gaisrus galimai sukėlė vietiniams žinomas asmuo – chuliganiškais incidentais pagarsėjęs buvęs pareigūnas R.B.
    Jis galimai neseniai siautėjo ir grasino nušauti Baičiuose esančios naudotų automobilių aikštelės sargą (skaitykite ČIA).
    Šiandien Policijos departamentas informavo, kad iš Klaipėdos rajono policijos komisariato vakar pasišalino įtariamasis. Ir šis „žygdarbis" – to paties asmens. Po valandos jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

 

    Kitas gaisras šiąnakt, 00 val. 07 min., kilo Sendvario seniūnijoje. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Trušelių kaime, Smeltaitės gatvėje, dega naujai statomas namas. Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija taip pat perduota greitajai medicinos pagalbai.
    Atvykus ugniagesiams, namas degė atvira ugnimi. Gaisro metu viduje apdegė medinės konstrukcijos, namų apyvokos daiktai. Iš išorės nudegė didžioji dalis medinės apdailos. Įvykis tiriamas.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 159 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,