Mano Gargždai



Paskyrimus Klaipėdos AVPK gavo 18 naujų pareigūnų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Šiandien Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate aštuoniolika jaunų policijos kursantų gavo pirmuosius darbinius paskyrimus – keturi jaunuoliai policijos pareigūno darbą dirbs Kelių policijos tarnyboje, trylika buvo paskirti į Patrulių rinktinę, dar vienas kursantas nuo šiol dirbs Viešosios tvarkos tarnybos Areštinės skyriuje.

 

Sveikindamas naujuosius policijos pareigūnus, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas priminė, kokią atsakomybės reikalaujančią profesiją jaunuoliai pasirinko, kaip svarbu būti pavyzdžiu visuomenei tarnybos metu ir po jos, ir nors laukia nelengva tarnyba, visgi visų pareigūnų atliekamas darbas yra svarbus ir vertingas visuomenei.

Nors naujieji pareigūnai yra kilę iš įvairių Klaipėdos apskrities miestų ir miestelių, visgi dauguma jų teigė savo ateities karjeros perspektyvas siejantys būtent su Klaipėdos miestu. Iš Kretingos rajono kilusi Vitalija Klaniūtė, gavusi paskyrimą į Kelių policijos tarnybą, teigė esanti be galo patenkinta mat visada norėjusi dirbti būtent kelių policijos pareigūne. Merginos pasirinkimą lėmė paauglystės patirtis, kuomet jos gyvenamajame rajone, vos per vieną mėnesį, kelių eismo įvykiuose dėl girtų asmenų sukeltų avarijų žuvo keli žmonės. Mergina sakė norinti likti būtent Klaipėdoje ir čia kovoti su mėgėjais išgėrus sėsti prie vairo.

Pareigūnai priskirtas pareigas pradės eiti nuo šio trečiadienio.

 

Klaipėdos AVPK nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 102 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,