Mano Gargždai



Sveikatos festivalyje „Tu gali“ gerą laiką garantuos veiklų įvairovė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

    Paskaitos, terapijos, mankštos, treniruotės, edukacijos – šios ir daugybė kitų veiklų neleis nuobodžiauti sveikatos festivalyje „Tu gali", kuris vyks rugpjūčio 27 d. Gargždų Minijos slėnyje.

 

    Užsukusieji į festivalį nenusivils. Fizinio kūno erdvėje norintieji galės išbandyti jogą su Aušra Srėbaliute, „Insanity" treniruotę su Ignu Bakėjumi, sudalyvauti treniruotėje-paskaitoje „Taisyklingai laikysenai ir sveikam stuburui – Cantienica metodika" su Renata Ložiene. Taip pat vyks šiaurietiško ėjimo ir pilateso treniruotės, mankštos vaikų pėdutėms, bus siūloma išmėginti gydomąjį medaus masažą, gintaro terapiją ar sužaisti „burbulinį" futbolą.

    Savirealizacijos erdvėje sertifikuotas treneris Ignas Bakėjus pristatys sistemą „Sportas + mityba + sąmoningumas = sveika gyvensena". Biomedicinos mokslų daktaras, profesorius, gydytojas psichiatras Aurelijus Veryga skaitys paskaitą „Pozityvaus pavyzdžio galia". Paskaitą „Kodėl mūsų neklauso vaikai? Ar skiriame paklusnumą nuo įsiklausimo?" skaitys lektorius ir pranešėjas Vaidas Arvasevičius.

    Sveikatingumo erdvėje lauks sveiki pusryčiai su homeopate ir mitybos mokslo specialiste Deimante Rapalyte, gongų terapija su Vyrenijumi Andrijausku, vyks paskaita „7 kūno galios ir jų stiprinimas augalais", kurią skaitys žolininkė Adelė Karaliūnaitė. Taip pat veiks sveikatingumo mugė, bus galima sužinoti savo kūno sudėties analizę.

    Įdomių veiklų netrūks ir kūrybinėje erdvėje. Čia bus pristatyti edukaciniai užsiėmimai vaikams kartu su VšĮ „Revilita", chna piešiniai ant kūno, vyks sveikatos filmų peržiūra, edukacinė programa „Pažintinis pojūčių kupinas kelias į pirtį!" (lietuviško žilvičio galia – vibroakustinis masažas, gamtos duotybių galia – vantos, jų įvairovė, arbatos, kurios kviečia dalintis mintimis), edukacinė programa „Liaudies išminties klinika" su „Žolinčių akademija", mandalų piešimas savipagalbai su Fija. Be to, bus galima susipažinti su vaikų globa (rūpyba), įvaikinimu. Egidijus Gubinas pakvies į astrologines, numerologines ir konsultacijas, remiantis delnų linijomis.

 

sveikata-pr-1.jpg

sveikata-pr-2.jpg

    Renginio plakatą rasite ČIA.

    Taip pat daugiau apie sveikatos festivalį „Tu gali" skaitykite ČIA. Interviu su vienu iš renginio lektorių – Ignu Bakėjumi – ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 189 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,