Mano Gargždai



Vyko bendrojo ugdymo mokyklų pradinių klasių kvadrato varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Minijos“ progimnazijos komanda. Zigmo Bitino nuotr. „Minijos“ progimnazijos komanda. Zigmo Bitino nuotr.

Lapkričio 22 dieną Gargždų miesto sporto salėje įvyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų pradinių klasių (2006 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių) kvadrato varžybos.

 

Jose norą dalyvauti pareiškė 3 komandos: moksleiviai iš Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos bei Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos.

Pagal nustatytą tvarką ir nuostatus visos komandos po kartą susitiko tarpusavyje. Pranašesnė už savo varžovus buvo praėjusių mokslo metų lenktyniavimo tarp pradinių klasių nugalėtoja rajone Gargždų „Minijos“ progimnazijos komanda. „Minijiečiai“ pasiekė abi pergales vienodais rezultatais – 2:0. Kova dėl antros-trečios vietų tarp „Kranto“ ir Priekulės moksleivių buvo kiek atkaklesnė. Bet ir čia dominavo Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos mažieji sportininkai, nugalėję rezultatu 2:0.

„Minijos“ progimnazijos komanda, kurios pagrindą sudarė mokytojų Rasos Marcinkevičienės ir Redos Liužinienės auklėtiniai, mokyklų lenktyniavimo įskaitoje iškovojo pirmuosius 30 taškų ir įgijo teisę jau šį savaitgalį kovoti zoninėse varžybose Klaipėdoje. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos komandai (mokytoja Giedrė Jucienė) už antrąją vietą atiteko 25 įskaitiniai taškai, Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos komandai už trečiąją vietą – 22 taškai.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 247 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,