Mano Gargždai



Gargžduose svečiavosi atlikėjas Ironvytas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų atviro jaunimo centro nuotr. Gargždų atviro jaunimo centro nuotr.

Vasario 15 d. Gargždų atvirame jaunimo centre susirinkusieji kitaip šventė „Valenteškę“. Jauni žmonės susitiko su reperiu, verslininku Ironvytu.

 

Paskaitos metu jaunimas diskutavo meilės sau, gyvenimui ir lytinio švietimo temomis. Dainininkas sulaukė daug klausimų apie asmeninį gyvenimą, į kuriuos nuoširdžiai atsakė. Po seminaro jaunimas sulaukė staigmenos – Ironvytas atliko geriausius savo kūrinius.

Dainininkui išvykus socialiniame tinkle „Instagram“ renginio dalyviai negailėjo padėkų. Renginys buvo vykdomas pagal projektą „Sveikatos netolygumų mažinimas Klaipėdos rajono savivaldybėje diegiant jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų teikimo modelį“.

Projektas orientuotas į 4 sritis: psichoaktyvių medžiagų, neigiamo poveikio sveikatai mažinimas, savižudybių ir savižalos mažinimas, antsvorio ir nutukimo neigiamo poveikio sveikatai mažinimas.

Šiais ir panašiais klausimas drąsiai galite kreiptis į jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų koordinatorę Eriką Meškauskytę. Ją galite sutikti užsukę į Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurą, Priekulės ir Veiviržėnų atviras jaunimo erdves bei Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyrių.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 113 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,