Mano Gargždai



Veiviržėnuose vėl sklandė gerumo angelai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Šventės akimirka. Veiviržėnų kultūros centro nuotr. Šventės akimirka. Veiviržėnų kultūros centro nuotr.

Kai saulė vis mažiau šildo spinduliais mūsų dienas, kai nuotaika nebe tokia pakili ir džiugi, visgi yra gražių dalykų, kurie sušildo sužvarbusias širdis. Tai – gražūs žodžiai, širdžiai taip reikalingos mintys, ramybė ir susikaupimas, tyla, kai galima išgirsti kito žmogaus širdies dainą ir ją paniūniuoti.

 

Veiviržėnų miestelyje jau septintus metus iš eilės tradiciškai pagerbiami nesavanaudiški, savo geru pavyzdžiu įkvepiantys aplinkinius geradariai. Šiemet tarp aštuonių apdovanotųjų – ir paprastas kaimo žmogus, ir savo srities specialistai.

Veiviržėnų kultūros centre į gerumo popietę susibūrė svečiai, nominantai bei jų artimieji. Susirinkusieji galėjo pasveikinti ne tik apdovanotuosius, bet ir pasiklausyti puikios muzikos – vakaro svečiams koncertavo Veiviržėnų kultūros centro vokalinis ansamblis „Viržis“ ir Mažosios Lietuvos Jurbarko krašto kultūros centro moterų kolektyvas „Vėtrungė“.

„Gerumo angelų“ apdovanojimus pradėjo Veiviržėnų Jurgio šaulio gimnazijos pavaduotoja Raimunda Mockuvienė ir mokytoja Irena Urbonienė, kurios kiekvieną gruodį sukviesdavo gimnazijos bendruomenę apdovanoti tuos, kurie savanoriškai, iniciatyviai ir nepailsdami prisidėjo prie gimnazijos gerovės kūrimo. Jau antrus metus „Gerumo angelai“ organizuojami viso miestelio mastu Veiviržėnų kultūros centre.

„Gerumo angelams“ gauti kiekviena įstaiga siūlė savo nominantus: Veiviržėnų seniūnija už pasiaukojantį ir nuoširdų darbą apdovanojo Skomantų kaimo seniūnaitę Ingą Margevičienę ir Pėžaičių kaimo seniūnaitę Danutę Uselienę, Klaipėdos rajono amatų centras „Gerumo angelu“ už idėjas ir neatlygintiną darbą apdovanojo amatininkę Ireną Šarkuvienę, Veiviržėnų Šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčios kunigas Vidmantas Gricius už dalyvavimą liturgijoje apdovanojo Liną Šimkų, Veiviržėnų kultūros centas už ilgametį kruopštų ir paslaugų darbą apdovanojo Veiviržėnų kultūros centro darbuotoją Elzbietą Andrijauskienę, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija apdovanojo direktorę Laimą Navickienę už inovatyvumą, už mokytojų skatinimą tobulėti, už nuoširdų darbą, naujų idėjų įgyvendinimą ir sekretorę Viliją Pozingienę už nuoširdžią, žmogišką, dalykinę pagalbą visai gimnazijos bendruomenei, Veiviržėnų bendruomenė apdovanojo Eleną Angorną už savanorišką ilgametę pagalbą bendruomenei.

Gyvenimo ratas sukasi, dovanodamas pasauliui šilumą, šviesą, dovanodamas gerus žmones ir jų gerus darbus. Dėkojame visiems, prisidėjusiems prie „Gerumo angelų“ apdovanojimų ir džiaugiamės, kad jau daug metų Veiviržėnų miestelyje galime ištarti „ačiū“ tiems, kurie dovanoti nebijo.

 

Renginio akimirkos – Veiviržėnų kultūros centro nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 300 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,