Mano Gargždai



„Sporto centro-Mintis“ šachmatininkai Lietuvos šachmatų lygoje – tarp stipriausių

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos rajono „SC-Mintis“ šachmatininkai pasirengę eiliniam turui. Iš kairės: V. Čiornas, Z. Bitinas, L. Alekna, D. Dieninė, A. Mickus. Klaipėdos rajono „SC-Mintis“ šachmatininkai pasirengę eiliniam turui. Iš kairės: V. Čiornas, Z. Bitinas, L. Alekna, D. Dieninė, A. Mickus.

Bemaž du mėnesius 18 pajėgiausių Lietuvos šachmatų komandų kovėsi Lietuvos šachmatų lygoje. Tarp stipriausiųjų buvo ir Klaipėdos rajono „Sporto centras-Mintis“ komanda.

 

Mūsiškiai iškovojo dvi pergales – 4:1 prieš Kauno A. Gustaičio klubą ir 4,5:0,5 prieš Kauno „Margiris-2“.

Pasiekė lygiąsias 2,5:2,5 prieš Šiaulių „Drakoną“ ir keturis kartus pralaimėjo – 2:3 Šiaulių „Tomui“, 2:3 Rokiškio ŠK, 1:4 Marijampolės „Sūduvai-Mantingai“ ir 0:5 Vilniaus MRU.

Galutinėje įskaitoje „Sporto centras-Mintis“ liko penkioliktoje vietoje. Iš mūsiškių geriausiai pasirodė jauniausias komandos narys Laurynas Alekna (3 taškai iš 4 partijų). 3 taškus iš 5 galimų komandai pelnė Daiva Dieninė, 2,5 iš 3 – komandos lyderis Martynas Taučius. Po 2 iš 4 – Vasilijaus Čiorno ir Zigmo Bitino sąskaitoje, pusantro taško keturiose partijose pelnė Arvydas Mickus, vieną tašką komandai pridėjo Rimvydas Lukošius, po pusę taško – Arūnas Gincas ir Audrius Bitinas. Reikia pažymėti, kad visi 9 komandai atstovavę šachmatininkai nors po truputį papildė komandos taupyklę.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 206 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,