Mano Gargždai



„Happy“ virusas užkrėtė ir Klaipėdą

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Organizatorių nuotrauka. Organizatorių nuotrauka.

Daugiau nei 200 uostamiesčio gyventojų susibūrė tam, kad dar kartą įrodytų amžių amžiais žinomą tiesą – Klaipėdoje yra laimingų žmonių!

 

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, „Žuvėdros“ šokėjai, mimas Aleksas Mažonas bei daugybė kitų gerai žinomų, tik pažįstamų ar dar neregėtų veidų nusprendė prisijungti prie pasaulyje sparčiai plintančios iniciatyvos „We are Happy from ...” bei bendram tikslui susibūrė į bendraminčių grupę „Mes laimingi ir esame iš Klaipėdos“ („We are Happy from Klaipėda“).

Siekdami visam pasauliui parodyti, kad ir Klaipėdoje yra laimingų žmonių, uostamiesčio gyventojai sukūrė džiaugsmu spinduliuojantį vaizdo klipą pagal hitu tapusią Farelio Viljamso (Pharell Williams) dainą „Happy“. Klipe įamžinta daugiau nei 200 laimingų ir šokančių uostamiesčio veidų. Tai skirtingų profesijų, užsiėmimų, socialinių grupių klaipėdiečiai – senjorai, studentai, uosto krovos kompanijos darbuotojai, kirpėjai, šokėjai, baikeiriai, medikai ar parašiutininkai.

Beje, tai kone vienintelis pasaulyje „We are Happy from...“ vaizdo klipas, kuriame nusifilmavo ir aukščiausias šalies vadovas.

„Pagrindinė projekto misija – suburti skirtinga veikla užsiimančius žmones vienam bendram tikslui, siekiui dalintis laime ir įrodyti, kad galime būti laimingi, nepaisant to, ką veikiame gyvenime, - sakė projekto kūrybinės grupės narė Eglė Sabaliauskaitė. - Norime visus paskatinti gyventi, dalinantis laime, kuri yra stipri ir teigiama jėga, skatinanti mus taikiai gyventi. Visiškai nesvarbu, kokio dydžio mieste ar šalyje gyveni, kuo užsiimi - dalintis laime yra mūsų pašaukimas ir misija."

Beveik 7 min. trukmės vaizdo klipas nufilmuotas per 7 dienas. Filmavimai vyko skirtinguose miesto vietose: Klaipėdos senamiesčio gatvelėse, uosto krovos kompanijose, mokyklose, kavinėse, ant miesto daugiaaukščių stogų ir t.t.

„Mes laimingi ir esame iš Klaipėdos“ kūrybinė grupė: Algis Ražauskas, Andrius Pelakauskas, Aleksandras Sikailovas, Gaiva Varnelienė, Eglė Sabaliauskaitė, Gintaras Tamošauskas.

Projekto ambasadorė – Inga Grubliauskienė.

 

Pamatyti vaizdo klipą „Mes laimingi ir esame iš Klaipėdos“ galite čia:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 216 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,