Mano Gargždai



Statymai internete pinigų neatneša: gero uždarbio alternatyvos neiškėlus kojos iš namų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels nuotr. Asociatyvi Pexels nuotr.

XXI amžiuje visi žino, kad galima uždirbti tikrai labai daug pinigų. Visi turime galimybių, kuriomis galime pasinaudoti tam, kad papildytume savo banko sąskaitas bei gyventume geriau. Deja, sunkiausia yra rasti tą sritį, kurioje galima sėkmingai pasipelnyti. Daug žmonių nuklysta ir ima galvoti, kad lažybos ar loterija – paprasčiausias ir pigiausias būdas pastorinti piniginę. Deja, bet reikalas toks, kad tai be galo rizikingos ir žiauriai nuostolingos veiklos. Mes jums turime penkias alternatyvas, kurias galėsite panaudoti tam, kad uždirbtumėte net neiškėlę kojos iš namų.

 

Logotipų kūrimas bei grafikos dizainas net ir nemokantiems piešti

Yra žmonių, kurie išgirdę frazę „Grafikos dizainas“ galvoja, kad čia yra ne jiems skirtas amatas, nes jie nemoka piešti. Kaip ten bebūtų, tačiau kompiuterinės technologijos dabar pažengė tiek, kad mokėjimas piešti yra tik privalumas, bet nebėra būtinybė šioje profesijoje.

Pasirinkdami tinkamus įrankius bei žinodami tam tikras taisykles galite nupiešti ir labai sudėtingas figūras, o grafikos dizaine bei logotipų kūrime dažnai pakanka ir abstrakčių sprendimų. Raskite nemokamas pamokas Youtube, o vėliau, galbūt užsirašykite į pigius kursus kokioje nors internetinėje platformoje ar įstaigoje. Tada registruokitės tokiuose portaluose, kaip paslaugos.lt bei Fiverr ir pradėkite uždirbti!

 

Socialinių medijų paskyrų administravimas

Ar žinote kokių sudėtingų įgūdžių reikia norint TIK administruoti kažkieno Facebook, Instagram ar Twitter paskyrą? Mes atsakysime – jokių.

Jei mokate paskelbti įrašą, parašyti komentarą ar žinutę bei turite kompiuterį ir išmanųjį įrenginį – jau esate pakankamai kvalifikuoti tam, kad galėtumėte dirbti šioje profesijoje. Tiesa, pradžioje gali tekti padirbėti už dyką, tačiau po poros mėnesių jau turėsite pakankamai patirties tam, kad už labai mažai valandų darbo gautumėte minimalią algą lenkiantį atlygį. Pakanka mokėti naudotis rašybos klaidų tikrinimu bei keliomis įrašų socialiniuose tinkluose planavimo programomis.

 

Geriau nei statymai internete – akcijų birža

Jeigu domitės lažybomis, tai tikriausiai dėmesį sutelkiate ne ten, kur reikia. Kas, jeigu pasakytume jums, kad galite uždirbti daugiau nei lažinantis, tačiau rizikuoti ne visais savo pinigais? Tai vadinama akcijų birža ir visi jūsų statymai internete (nesvarbu ar juos sugalvojote remdamiesi analize iš lazybuguru.lt savo patirtimi) tikrai nublanks savo potencialu bei įdomumu. Kad būtumėte bent vidutiniškai sėkmingi akcijų biržoje pakanka tik mokėti anglų kalbą, skaityti naujienas ir suprasti paprastus ryšius tarp įmonių bei politikos. Tikrai nereikės kelti kojos iš namų.

 

Ne kiekvienam, bet labai didelį potencialą turinti profesija – įgarsinimas bei dubliavimas

Galbūt esate gavę komplimentų dėl savo balso tembro ar aiškios dikcijos? Nors aksominį moterišką ar žemą vyrišką balsą turime ne kiekvienas, tačiau tie, kurie gauna pagyrų dėl savo balso tikrai turėtų išbandyti save improvizuotoje namų įrašų studijoje arba nusipirkti galimybę įrašyti savo demo profesionalioje įrašų studijoje. Vėliau šiuos įrašus patalpinkite internete, Fiverr (viso pasaulio rinkai) arba Paslaugos.lt (Lietuvos rinkai) ir galėsite uždirbti iš to, ką jums davė gamta!

 

Kurkite elektroninę dropshipping parduotuvę

Viskas veikia labai paprastai.

1. Surandate pigią, naują prekę kuriame nors prekybos portale (gali būti Aliexpress, tačiau galite rasti ir tiekėją)

2. Sukuriate internetinę parduotuvę būtent tai prekei, kurią parduodate daug brangiau nei jos kaina iš tiekėjo

3. Gražiai viską apipavidalinate ir reklamuojatės socialiniuose tinkluose

4. Gavę užsakymus užpildote užsakymą, o tiekėjai išsiunčia prekes gavėjams

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 443 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,