Mano Gargždai



Greitas bevielis internetas dar didesniam patogumui

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Reikalingas patogus bevielis internetas? išsirinkę sau tinkamą bevielio interneto planą galėsite mėgautis maloniu ir patogiu naršymu be rūpesčių. Rinktis bevielį internetą verta dar ir todėl, kad jį galima naudoti net keliems namų ūkiams. Daugiau apie bevielio interneto suteikiamas galimybes bei galimus planų pasirinkimus sužinosite skaitydami šį straipsnį.

 

Skirtingi bevielio interneto planai

Bevielio interneto galimybės iš tiesų priklauso nuo konkretaus plano pasirinkimo, kadangi galimi skirtingi, su nevienodais greičiais. Tai iš esmės 3 pagrindiniai planai, aiškiai apibūdinantys vartojimo poreikius. Midi planas puikiai tinka baziniams interneto vartojimo poreikiams, Maxi – vidutiniams ir Maxi+ yra pritaikytas išrankiausiems vartotojams. Atitinkamai ir interneto planų greičiai – 5 Mb/s, 10 Mb/s ir 15 Mb/s.

Visiems bevielio interneto planams būdingas neribotas duomenų kiekis, kurį galite siųstis visą parą, taip pat papildomas kredito krepšelis, lojalumo programa, nemokama sustabdymo paslauga. Viskas sukurta jūsų patogumui – netikus kuriam nors interneto planui, visuomet galėsite jį pasikeisti.

 

Naršymas be jokių apribojimų

Bevielis internetas yra puikiai pritaikytas nutolusiuose taškuose. Tai reiškia, kad jis veiks absoliučiai bet kur, kur tik bus įrengtas, netgi tose atokiose vietovėse, kurių nesiekia įprastos interneto technologijos. Tai itin patogus ir parankus sprendimas namuose, sodybose, o taip pat įvairiose įstaigose, nes gali būti naudojamas kaip visuomeninis internetas.

Dar vienas didelis privalumas – įrengtą bevielį internetą gali naudoti net keli skirtingi namų ūkiai. Užtenka įrengti interneto stotelę, kuri bus atitinkamai padalinta. Tai puikus būdas sutaupyti ir mėgautis dar didesniu patogumu. Žinoma, viskas priklauso nuo Jūsų naršymo poreikių ir kokie interneto greičiai reikalingi – pagal tai ir įrengimo sprendimai.

Visais bevielio interneto pasirinkimo ir įrengimo klausimais pasirūpins patyrę specialistai. Kreipkitės į juos įvairiais klausimais, susijusiais su bevielio interneto įrengimu ir visuomet sulauksite reikiamos pagalbos. Bevielis internetas gali būti ne tik be galo patogus, bet ir ganėtinai nebrangus sprendimas, kuris leis sutaupyti.

Daugiau apie bevielį internetą sužinosite: https://splius.lt/bevielis-internetas/.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 157 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,