Mano Gargždai



Kokiais atvejais verta rinktis dantų protezavimą?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Dantų protezavimas – tik viena iš daugelio paslaugų, kurią siūlo rinktis šiandieninės dantų klinikos. Vis dėlto, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad nemaža dalis žmonių labai ilgai svarsto, nes negali nuspręsti, ar jiems iš tiesų reikalinga ši paslauga. Taigi, tikimės, kad galutinį atsakymą priimti bus kur kas lengviau bei paprasčiau, jei susipažinsite su atvejais, kuomet dantų protezavimas yra iš tiesų geras sprendimas.

 

Jei esate netekę didžiosios dalies dantų

Jei netekote vos vieno ar kelių dantų, tokiu atveju paprastai geriausia rinktis dantų implantaciją – sprendimą, kai visiškai atkuriamas prarastas dantis, atstatomas šypsenos estetiškumas bei kramtymo efektyvumas. Tačiau, jei praradote didžiąją dalį dantų, geriausia išeitis yra dantų protezavimas, sprendimas, kuomet galima net ir viso žandikaulio dantis.

 

Jei norite sprendimo visam gyvenimui

Dėmesį verta atkreipti į tai, kad dantų protezavimas šiandien yra atliekamas pasitelkiant itin modernias technologijas bei aukštos kokybės medžiagas. Visa tai lemia puikų rezultatą – jei protezuoti dantys bus tinkamai prižiūrimi, jie tarnaus visą likusį gyvenimą. Dauguma dantis praradusių žmonių tvirtina, kad tai juos itin išvargina, tad žinojimas, kad visą likusį gyvenimą nebeteks patirti nepatogumų, ypač džiugina.

 

Visiškai atstatoma kramtymo funkcija bei estetika

Na, ir, žinoma, nereikia pamiršti, kad dantų protezavimas yra vienas iš tų sprendimų, kuris užtikrina, kad kramtymo funkcija bei estetika už visiškai atstatyta. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad protezuotus dantis turintieji jaučiasi taip, lyg kramtytų natūraliais dantimis – maisto skonis bei temperatūra jaučiami lygiai taip pat, kaip ir valgant savais dantimis. Savaime suprantama, svarbi yra ir estetika – protezuoti dantys atrodo ne tik gražiai, bet ir natūraliai. Taigi, atrodysite taip, tarsi turėtumėte savus dantis.

Taigi, apibendrinant galima daryti išvadą, kad dantų protezavimas yra puikus pasirinkimas itin įvairiais atvejais. Šią paslaugą verta rinktis, jei esate netekę didžiosios dalies dantų; jei norite investicijos visam likusiam gyvenimui, o taip pat ir tuomet, jei siekiate visiškai atstatyti kratymo funkciją bei estetiką. Tačiau taip pat reikia priminti, kad ypač svarbu atsakingai rinktis šios paslaugos teikėją.

Tad, jei ieškote itin aukštos kokybės, o ir patraukli kaina – taip pat svarbus prioritetas, verta atkreipti dėmesį į dantugydytojas.lt/paslaugos/dantu-protezai/.

Šioje dantų klinikoje užtikrinamas išskirtinis dėmesys darbo kokybei, sprendimų priėmimui, o taip pat – užtikrinamos konkurencingiausios kainos visame Vilniaus mieste.    

Prarasti dantys sukelia daug nepatogumų, tačiau kokybiškas dantų protezavimas ir vėl leis mėgautis pilnaverčiu gyvenimu.    

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 297 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,