Mano Gargždai



Nuo šiandien parkavimas pajūrio automobilių stovėjimo aikštelėse – nemokamas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos miesto sav. nuotr. Klaipėdos miesto sav. nuotr.

Nuo rugsėjo 16 d. – nemokamas automobilių parkavimas Klaipėdos pajūrio automobilių stovėjimo aikštelėse. Nemokamai parkuoti automobilius nuo šiandien galima ir Klaipėdos rajonui priklausančio pajūrio ruožo stovėjimo aikštelėse.

 

Atkreipiame vairuotojų dėmesį, kad už automobilių stovėjimą uostamiesčio paplūdimių prieigose esančiose aikštelėse nuo rugsėjo 16 d. iki balandžio 30 d. (imtinai) mokėti nereikia. Automobilius nemokamai galima palikti pajūrio zonoje Smiltynėje ir ruože nuo Melnragės iki Girulių.

Tačiau turėtų būti atidūs vairuotojai, paliekantys automobilius Šiauriniame rage ir Pietiniame rage – susimokėti už automobilių stovėjimą čia yra privaloma ir pasibaigus vasaros sezonui.

Raudonojoje zonoje Šiaurinio rago (Danės g. 1, privažiavimas prie Senosios perkėlos į Smiltynę ) ir Pietinio rago (Priešpilio g. 6, t. y. aikštelė šalia Kruizinio laivų terminalo) teritorijose rinkliavos yra renkamos kiekvieną dieną nuo 8.00 iki 18.00 val.

Atkreipiame vairuotojų dėmesį, kad nuo rugsėjo 16 d. iki gegužės 14 d. (imtinai) automobilių statymas nemokamas ir Palangos miesto gatvėse bei daugumoje automobilių stovėjimo aikštelių.

Išsami informacija čia: http://senoji.klaipedatransport.lt/maps/Parkomatai.php

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 425 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,