Mano Gargždai



Kviečia į rinkos konsultaciją dėl Sendvario daugiafunkcio centro statybos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Žengtas dar vienas žingsnis dėl Sendvario daugiafunkcio centro statybos. Jau parengta techninė dokumentacija privataus partnerio atrankai, o iki vasario 5 dienos rinkos dalyviai kviečiami registruotis į konsultaciją, kurios metu bus aptariamos pirkimo dokumentų sąlygos.

 

Savivaldybė Sendvario daugiafunkcio centro statybai įsigijo 3,7 ha žemės sklypą, kuriame planuojama pastatyti 8 tūkst. kv. m pastatą. Jame bus įrengta 230 vietų ikimokykliniam ir priešmokykliniam ugdymui, 550 vietų pradiniam ir pagrindiniam ugdymui, salės sportui ir kultūrai, kita infrastruktūra teritorijoje.

Tarybai pritarus daugiafunkcio centro statybai viešos ir privačios partnerystės būdu, planuojama sutartį su privačiu partneriu pasirašyti 15 metų, iš kurių 3 metai būtų skirti statybai ir projektavimui, o likę 12 – paslaugų teikimui. Privačiam subjektui bus perduodami objekto projektavimo, statybos ir įrengimo darbai, objekto techninė priežiūra, objekto bei teritorijos tvarkymas, valymas ir šiukšlių išvežimas bei kt.

Tam, kad būtų atrinktas tinkamiausias privatus partneris, organizuojama rinkos konsultacija, kurios tikslas gauti suinteresuotų rinkos dalyvių nuomonę dėl pagrindinių pirkimo dokumentų sąlygų.

 

Konsultacija vyks dviem etapais:

I etapas

Nuotolinės viešos konsultacijos metu bus aptariama investuotojų atrankos procedūra, jos etapai, minimalūs kvalifikaciniai reikalavimai, kvalifikacinės atrankos kriterijai, pasiūlymų vertinimo kriterijai, pristatyti pagrindiniai techniniai projekto įgyvendinimo reikalavimai.

Rinkos konsultacija nuotoliniu būdu vyks naudojant „Microsoft Teams“ įrankį. Pakanka turėti kompiuterį ar mobilųjį įrenginį su internetu ir garso sistema.

Norinčius dalyvauti rinkos konsultacijoje, kviečiame iki 2021-02-05 12 val. registruotis el. paštu , nurodant pilną rinkos konsultacijos pavadinimą, dalyvausiančio tiekėjo pavadinimą ir dalyvausiančio (-ų) tiekėjo atstovo (-ų) duomenis (pareigos, vardas, pavardė, tel. nr., el. pašto adresas). Registracija yra privaloma. Dalyvauti gali visi suinteresuotieji.

Visiems užsiregistravusiems tiekėjų atstovams iki 2020-02-05 24 val. tiekėjų nurodytais el. pašto adresais bus atsiųsta nuoroda, kuria 2020-02-08 13 val., reikės prisijungti į „Microsoft Teams“ vyksiančią rinkos konsultaciją. Konsultacija vyks iki 14 val.

 

II etapas

Toliau konsultacija vykdoma Centrinės viešųjų pirkimų informacinės sistemos (toliau – CVP IS) priemonėmis prašant pateikti komentarus, siūlymus, pastabas ir rekomendacijas, kurias Savivaldybė įvertins ir priims sprendimą dėl jų.

Tiekėjai prašomi nuo rinkos konsultacijos paskelbimo CVP IS ne vėliau kaip iki 2021-02-12 10 val. pateikti savo komentarus, pasiūlymus, pastabas CVP IS priemonėmis.

Klausimai, pastabos (siūlymai), gauti pasibaigus aukščiau nurodytam terminui, gali būti nenagrinėjami.

Esant poreikiui, apie susitikimo organizavimą ir su juo susijusias aplinkybes informuosime atskiru pranešimu CVP IS priemonėmis.

Esant poreikiui, Savivaldybė gali pratęsti aukščiau nurodytus terminus paviešindama pranešimą CPV IS.

Konsultacijos metu gautos informacijos apibendrinimas, nenurodant tokią informaciją pateikusio tiekėjo, bus paskelbtas CVP IS.

 

Daugiau informacijos apie Projektą galima rasti adresais https://www.ppplietuva.lt/lt/projektai/klaipedos-rajono-savivaldybes-daugiafunkcio-centro-sendvario-seniunijoje-projektas, https://ppplietuva.lt/lt/naujienos/rinkos-konsultacija-sendvaris-atrankos-salygos ir https://www.klaipedos-r.lt/index.php?130037861.

Daugiau informacijos apie rinkos konsultaciją rasite čia https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/Notice/Details/2021-634133.

 

Užsakymo nr. SAV-2021-02-02

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 475 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,