Mano Gargždai



Komandinėse U14 šachmatų pirmenybėse Sporto centro vaikinai iškovojo sidabro medalius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Z. Bitino nuotr. Z. Bitino nuotr.

Gegužės 1 dieną Ginkūnuose, Šiaulių r., viešbutyje „Grafaitė“, vyko komandinės U14 ir G14 Lietuvos šachmatų pirmenybės.

 

Vaikinų grupėje tarp 11 komandų pajėgiausia buvo Vilniaus SM „Tauras“ pirmoji komanda, iškovojusi visas septynias pergales ir užtikrintai nugalėjusi.

Pasiekę penkias pergales ir kartą sužaidę lygiomis, antroje vietoje buvo Klaipėdos rajono savivaldybės BĮ Sporto centras vaikinai. Treti – Kauno SM „Gaja“ jaunieji šachmatininkai.

Sporto centro vaikinų komandoje žaidė Dovydas Spevak (kapitonas) – surinko 4,5 taško iš 7 galimų prie pirmos lentos, Domas Andrijauskas – 5,5 taško prie antros lentos, Paulius Rusteika – 4 taškai prie trečios lentos, Danielius Antužis – 4 taškai prie ketvirtos lentos ir Arvydas Žiūra – 6 taškai prie penktos lentos.

Ši rajono jaunųjų šachmatininkų komanda įeis į Sporto centro istoriją kaip pirmoji, iškovojusi medalius komandinėse Lietuvos pirmenybėse. Domas, Paulius, Danielius ir Arvydas vienoje komandoje kartu kovoja jau penktus metus. O prieš trejetą metų juos apjungė ir sustiprino Dovydas. Tai labai puiki ir subalansuota komanda.

Gegužės 2 dieną tenai pat vyko ir analogiškos U18 bei G18 pirmenybės. Mes dalyvavome U18 varžybose. Kadangi buvome amžiumi jaunesni, tai aukštesnių pasiekimų nesitikėjome. Būdami aštuntu reitingu, taip varžybas ir baigėme – aštuntoje vietoje. Komandoje žaidė Domantas Antužis (kapitonas), Dovydas Spevak, Dominykas Lavrentjevas, Domas Andrijauskas ir Jorė Balčiūnaitė.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

  

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,