Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų Jaunimo parką užliejo mažųjų klegesys – surengta „Vaikų dienos“ šventė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Agotos Rimkuvienės nuotr. Agotos Rimkuvienės nuotr.

Birželio 4-ąją, 13 val., Jaunimo vasaros estradoje Gargžduose, prasidėjo teatralizuota „Vaikų dienos“ šventė, kuri skirta ne tik Tarptautinei vaikų gynimo dienai, tačiau ir mokslo metų užbaigimo ir vasaros pradžiai pažymėti. Tai pirmoji tokia didelė šventė po ilgai užsitęsusių karantino ribojimų. Vien scenoje pasirodymus rengs iki 100 dalyvių, o iš viso renginio vietoje gali šurmuliuoti iki 300 žmonių.

 

Gražiausius savo pasirodymus žiūrovams dovanos Gargždų miesto ir Klaipėdos rajono kolektyvai: „YAMAHA“ muzikos mokykla, „Minijos“ progimnazijos 3e klasė, Gargždų lopšelis-darželis „Naminukas“, Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos mergaičių ansamblis „Šypsena“, Vėžaičių kultūros centro šokių studija „Karuselė“, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos dainos studija „Bangelė“, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos „Estrados studija“, Gargždų Minijos progimnazijos šiuolaikinių šokių kolektyvas „Versmė“, Gargždų muzikos mokyklos choreografijos skyrius, Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro „Dainavimo studija“, Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro breiko studija „Gtown“, solistė Monika Šepikaitė, televizinio projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ dalyvė, rajono gyventoja, Liveta Burniauskaitė.

Renginio vedantieji, asistentai ir animatoriai – Gargždų kultūros centro teatro studijos „Dramastė“ nariai stengsis sukurti džiaugsmingą šventinę nuotaiką, pasikviesdami pasakų personažus ir daugybę kitų draugų.

Kaip apsisaugoti ne tik nuo virusų, bet ir nuo kitokių pavojų, pasakos ir demonstruos Klaipėdos rajono policijos komisariato policininkai ir Priešgaisrinės gelbėjimo stoties gaisrininkai, į šventę atvyksiantys gaisrinės automobiliu. Policijos pareigūnai vaikams už teisingai atsakytus klausimus dalina balionus, atšvaitus, knygutes.

 

Apdovanoti pilietiškiausi moksleiviai. A. Rimkuvienės nuotr.

 

Linksmas apsaugines kaukes su piešinukais dalins ir margins Kultūros centro dailės studijos tapytojai (gali papuošti ir jūsiškę), šventės svečius proginiu grimu dabins vaikų žaidimų kambario „EMIGUS“ atstovai, šventės dalimi taps ir vaikų žaidimų centras „Kulverstukų šalis“. Veikia laikinų tatuiruočių punktas.

Šventės vietoje vaikų lauks sūpynės, batutai bei kitos linksmybės.

„Vaikai šokiais ir dainomis mėgins išgydyti sergantį pasaulį, įveikti nedorėlius virusus ir žavių renginio vedančiųjų – gydytojų – pastangomis stengsis įsiminti, ką reikia daryti, kad liktų sveiki“, – sako šventės organizatoriai, Gargždų kultūros centro atstovai.

Oficiali renginio programa planuojama iki 15 val., tačiau jaukioje šventės erdvėje gyventojai galės pasilikti ir pasimėgauti pramogomis bei bendryste ir ilgiau.

 

Agotos Rimkuvienės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,