Logo
 Spausdinti šį puslapį

II Klaipėdos rajono 3 prieš 3 krepšinio čempionato turas paženklintas dalyvių gausa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr. Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr.

Liepos 31-ąją „Gargždų pramogos“ sporto aikštyne įvyko antrasis Klaipėdos rajono 3 prieš 3 krepšinio čempionato turas, kuriame dalyvavo 37 komandos.

 

Antrajame ture vyko 5 skirtingų amžiaus, pajėgumo grupių varžybos į kurias užsiregistravo net 37 komandos iš įvairių miestų. Šeštadienį Gargžduose lankėsi Vilniaus, Kelmės, Klaipėdos, Kretingos, Šilutės, Palangos ir kt. miestus atstovaujančios ekipos.

„Antrasis turas ir 37 dalyvavusios komandos tai yra didžiulis pasiekimas tiek organizatoriams tiek visoms dalyvaujančioms komandoms. Labai džiaugiamės, kad mūsų krašte pradeda populiarėti tikrasis 3 prieš 3 krepšinis pagal FIBA taisykles. Tikėkimės, kad likę turai pritrauks ne tik jau dalyvavusias komandas, bet ir naujas – kurioms įdomu išbandyti šį sportą ir pasivaržyti su kitais. Mūsų tikslas yra vienyti 3 prieš 3 krepšinio bendruomenę“, – po antrojo turo komentavo 3 prieš 3 Klaipėdos lyga įkūrėjas ir šio turnyro vienas organizatorių Vygantas Nagys.

Turnyrą sudaro 4 etapai, 3 atrankos (liepos 10,31 ir rugpjūčio 7 dienomis) ir finalinis etapas rugpjūčio 21 d. Visi turai vyks „Gargždų Pramogos“ teritorijoje (Gamyklos g. 25, Gargždai) – po atviru dangumi, esant netinkamoms oro sąlygoms varžybų vykdymas bus perkeltas į VPK sporto salę (Gamyklos g. 10, Gargždai).

Dalyvauti visuose etapuose nėra būtina, laimėjus vieną iš 3 atrankos etapų – komanda patenka į finalą. Kitos komandos pateks pagal etapuose surinktus taškus.

 

Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,