Mano Gargždai



Rajone – daugiau apšviestų gatvių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajone – dar daugiau šviesos. Kelis šimtus tūkstančių siekiančios investicijos į rajono apšvietimą prisidės prie gyventojų saugumo ir patogumo. Darbai jau baigiami Doviluose ir Jonušuose, apšvietimo netrukus sulauks ir gatvės Gargžduose bei Ginduliuose.

 

Netrukus apšvietimo stulpai jau bus pastatyti kelyje iki Dovilų nuo pat J. Basanavičiaus g. Gargžduose pabaigos palei karjerą. Taip pat Doviluose bus apšviesta ir Gargždų gatvės atkarpa nuo Klaipėdos g. iki Parko g. Apšvietimo įrengimo darbai jau baigiami ir Jonušų kaimo Durpyno bei Gėlynų gatvėse. Darbus atlieka konkursą laimėjusi UAB „Elektros automatika“.

„Gyventojų patogumas ir saugumas – vienas svarbiausių prioritetų, todėl apšvietimo plėtra – būtina. Visai neseniai apšvietėme dalį Kvietinių centro, nuolat tardamiesi su seniūnais plečiame apšvietimo tinklą ten, kur labiausiai reikia, pavyzdžiui, šalia mokyklų, kur didelis pėsčiųjų, automobilių judėjimas. Dalį darbų jau baigiame, dalį pradėsime visai netrukus, pavyzdžiui, gyventojų ilgai lauktą Kretingos pl. Gargžduose apšvietimo įrengimą. Čia rangovas – UAB „Elektros automatika“ – darbus planuoja pradėti, kai baigs įrengti apšvietimą Jonušuose bei Doviluose“, – sako Administracijos direktorius Justas Ruškys.

Apšvietimo įrengimo darbai Doviluose, Jonušuose ir Gargžduose turėtų būti baigti iki žiemos. Jų vertė – daugiau nei 260 tūkst. eurų.

Taip pat jau įvyko pirkimas ir tikrinami dokumentai dėl dar 3 gatvių apšvietimo. Bus apšviesta Liepų g. Ginduliuose, Kvietinių gatvės atkarpa nuo Parko g. iki pat Gargždų miesto ribos ir Pušų gatvės dalis nuo Dariaus ir Girėno g. iki Gamyklos g.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 285 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,