Mano Gargždai



Žiniasklaida skelbia, kad Rusijos pareigūnai dėl galimo sienos pažeidimo sulaikė Klaipėdos rajono merą (papildyta)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono mero pomėgis - žvejyba. Asm. feisbuko paskyros nuotr. Klaipėdos rajono mero pomėgis - žvejyba. Asm. feisbuko paskyros nuotr.

Sekmadienį naujienų portalas 15min pranešė apie galimą incidentą Kuršių mariose, kai dėl galimo sienos pažeidimo Rusijos pareigūnai sulaikė Klaipėdos rajono merą Bronių Markauską ir du verslininkus – Dalių Žilinską ir Romualdą Šukį.

 

Užsienio reikalų ministerijos žiniomis, yra sulaikyti Rusijos Federacijos teritorijoje trys Lietuvos piliečiai, tačiau jų tapatybės nepatikslintos.

Vėlų sekmadienio vakarą žinute savo feisbuko paskyroje pasidalino meras B. Markauskas.

 

„Esu geras žvejys, bet, pasirodo, orientacininkas ne koks. Turbūt jau girdėjote apie šiandien įvykusį incidentą. Noriu patvirtinti, kad ši informacija yra teisinga. Šiandien žvejodamas Kuršių mariose netyčia kirtau Rusijos valstybės sieną. Buvau sulaikytas ir skirta piniginė bauda. Apgailestauju dėl šio incidento. Įvykis ne pats maloniausias, bet jau vykstu namo. Taip pat noriu padėkoti ir mūsų šalies konsuliniams pareigūnams už operatyvumą ir pagalbą“, – rašė rajono vadovas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 153 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,