Mano Gargždai



Padėkota istorinę pergalę pelniusiai Gargždų „Bangai“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Išskirtinę pergalę Klaipėdos rajonui padovanojusi Gargždų „Bangos“ futbolo komanda Lietuvos futbolo federacijos taurę šiandien atnešė ir į Savivaldybę.

 

58 metus skaičiuojančiai komandai tai pirmas toks iškovotas titulas klubo istorijoje. Finalinėse rungtynėse „Banga“ žaidė ketvirtąjį kartą.

Džiaugdamiesi pergale ir prisiminę rungtynių akimirkas futbolininkai pasakojo jautę didžiulį sirgalių palaikymą, kurių skaičius stadiono tribūnose siekė apie 2 tūkstančius. Juos komandos kapitonas Robertas Vėževičius pavadino neabejotinu dvyliktuoju žaidėju.

„Padovanojote istorinę pergalę. Gargždų „Bangos“ vardas nuskambėjo dar garsiau, nors kai vykstu į įvairius susitikimus ir kalbuosi su kitų savivaldybių merais, visi kaip vienas žino šūkį: „Kas laimės? Kas laimės? Gargždų „Banga“, – sveikindamas su laimėjimu sakė Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Komandai įteiktos ir vardinės padėkos, taip pat žaidėjams ir treneriams bus skirtos piniginės premijos.

„Gargždai gyvena ir alsuoja futbolu. Sulaukiame labai daug dėmesio gatvėje, parduotuvėje – visur. Prieina mums visai nepažįstami žmonės, sveikina su pergale. Kai nešėme taurę į įstaigas, supratome, koks visiems svarbus šis laimėjimas“, – sakė komandos treneris Davidas Afonso.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 105 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,