Mano Gargždai



Gargžduose statomas naujas prekybos paskirties pastatas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Astos Šatkienės nuotr. Astos Šatkienės nuotr.

Gargžduose, Klaipėdos g. 43, už „Norfa“ prekybos centro, jau yra pradėti naujo prekybos paskirties pastato statybos pasiruošimo darbai. Pagal užsakovų A. J. ir A. J. užsakymą, UAB „Progresyvūs projektai“ parengtame projektiniame pasiūlyme sklype numatomas vieno aukšto prekybos paskirties pastatas, šiaurinio fasado kraštinę lygiuojant su rytuose esančio prekybos centro „Norfa“ užstatymo linija.

 

Projektuojamo vieno aukšto prekybos paskirties pastato prekybos salės plotas – 1009.04 m2. Įėjimai į pastatą numatomi iš šiaurės pusės pro varstomas duris. Pietinėje pastato dalyje projektuojamos pagalbinės patalpos bei pagalbiniai įėjimai. Visas prekybos plotas suskaidytas į atskiras nuomojamas patalpas: yra numatomos 4 prekybos salės, skirtingų dydžių – 103,51–366,06 m2. Kiekvienoje iš jų bus individualūs sanitariniai mazgai.

Priešais pastatą vakarinėje, pietinėje sklypo dalyje projektuojama 34 stovėjimo vietų lengvųjų automobilių aikštelė. Papildomos 42 automobilių stovėjimo vietos projektuojamos už sklypo ribų.

Plačiau apie pastato projektą ČIA.

 

Projektuotojų vizualizacija.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 453 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,