Mano Gargždai



Penktadienį dvikovoje prieš „Riterius“ bangiškių kovingumas paskutinėmis minutėmis vėl davė vaisių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Elvio Žaldario nuotr. Elvio Žaldario nuotr.

Įspūdingą kovingumą demonstruojanti Gargždų „Banga“ „Optibet A lygoje“ pakišo pagalių į ratus dar vienam varžovui.

 

33-iojo turo mače LFF stadione gargždiškiai išplėšė tašką dvikovoje su Vilniaus „Riteriais“ – 2:2 (0:0).

Pirmame kėlinyje abi komandos pavojingų epizodų nesukūrė, tačiau prabėgus pirmai dvikovos valandai pasipylė įvarčiai. 65-ąją minutę arti tikslo buvo Robertas Vėževičius – jo iš arti smūgiuotas kamuolys atsimušė į skersinį.

Po trijų minučių šeimininkai išsiveržė į priekį dėka po keitimo aikštėje pasirodžiusių žaidėjų. Artūras Dolžnikovas atliko perdavimą link Dmytro Bilonogo, kuris perkėlė kamuolį per Mantą Bertašių, tiesa, jau kitos atakos metu „Banga“ atstatė pusiausvyrą – iš maždaug 17 metrų taikliai smūgiavo R. Vėževičius.

Mačas baigėsi kaip reta atkaklia atomazga: trečią pridėto laiko minutę standartinės padėties metu Ebuka Onah galva pamušė kamuolį link D. Bilonogo – ukrainietis pelnė savo 7-ąjį įvartį šiemet.

Vis dėlto „Banga“ vėl išsigelbėjo. Komandos debiutantas Carlosas Eduardo atliko smūgį, kamuolys baudos aikštelėje atsimušė į Gyčio Paulausko ranką, tad teisėjo skirtą baudinį 10-ąją pridėto laiko minutę realizavo tas pats C. Eduardo.

„Riteriai“ su 49 taškais žengia šešti ir nepasinaudojo proga pakilti aukščiau, 27 taškus turinti „Banga“ rikiuojasi aštunta.

 

 

 

Elvio Žaldario nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 292 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,