Mano Gargždai



Pasisvečiavo „medicinos“ ir „socialinė“ darbuotoja: namų duris atvėrusios patiklios senjorės liko be pinigų ir aukso

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Pasinaudojusi sergančios senolės patiklumu, į jos namus įsiprašiusi nepažįstama moteris nugvelbė ne tik kelis tūkstančius eurų, bet ir auksinius papuošalus.

 

Antradienį (gruodžio 20 d.) į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi šiaurinėje uostamiesčio dalyje gyvenanti 92 metų moteris. Senjorė pasiguodė nukentėjusi nuo įžūlios vagilės. Nusikaltimas įvykdytas tą pačią dieną.

Apie 13 val. į klaipėdietės namus atėjo nepažįstama moteris, prisistačiusi medicinos darbuotoja. Ji patikino turinti užsirašyti senolės duomenis, neva reikalingus dėl jos tolesnio gydymo. Nepažįstamajai išėjus, šeimininkė pastebėjo, jog iš buto dingo 3250 eurų, auksinis laikrodis ir auksiniai papuošalai. Padarytą žalą senjorė įvertino 7500 eurų.

Antradienį uostamiesčio policijoje gautas ir analogiškas 86 metų klaipėdietės pareiškimas. Apie 15 val. pas centrinėje miesto dalyje gyvenančią pensininkę taip pat užsuko nepažįstama moteris. Tik ji prisistatė jau ne medicinos, o socialine darbuotoja. Po netikėto viešnios vizito šeimininkė pasigedo bute laikytų 400 eurų.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl svetimo turto vagysčių.

„Vakarų ekspreso“ duomenimis, kriminalistai neatmeta galimybės, jog abu nusikaltimus galėjo įvykdyti ta pati moteris.

Pastaruoju metu po svetimus namus vaikščiojančių ir patiklių žmonių ieškančių nusikaltėlių aukomis tapo jau ne viena garbingo amžiaus klaipėdietė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 416 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,