Mano Gargždai



Studentus į šaltą naktį iš bendrabučio išvijo gaisras

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
KU nuotr. KU nuotr.

Šio trečiadienio naktį gaisras kilo uostamiesčio Statybininkų prospekte stovinčiame Klaipėdos universiteto studentų bendrabutyje. Per įvykį žmonės nenukentėjo. Apie 70 bendrabučio gyventojų į lauką išėjo patys. Ugniagesiams teko evakuoti 15 viršutiniame pastato aukšte gaisro įkalintų studentų.

 

Klaipėdos priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pranešimą apie pietinėje uostamiesčio dalyje kilusį gaisrą gavo šio trečiadienio (gruodžio 21 d.) naktį.

Apie 2.43 val. ugniagesiai iškviesti į Statybininkų prospekte stovintį Klaipėdos universiteto Jūrų technikos fakulteto studentų bendrabutį.

Atvykus į nelaimės vietą, penktajame pastato aukšte esantis kambarys jau degė atvira liepsna. Buvo uždūmintas visas šio aukšto koridorius. Du studentai nuo tirštų dūmų saugojosi stovėdami bendro naudojimo balkone.

Ugniagesiai iš pastato liepė skubiai išeiti žemutinių aukštų gyventojams. Iš viso savo kambarius paliko ir į lauką išskubėjo apie 70 žmonių. Dar 15 studentų gelbėtojai evakavo iš dūmų apimto penktojo aukšto.

Universiteto bendrabučio kambaryje kilęs gaisras užgesintas per pusvalandį – apie 3.19 val. Per jį išdegė kambarys ir sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Nuo karščio sprogo radiatoriaus šildymo vamzdis.

Gaisro priežastis tiriama. Pirminiais duomenimis, jis galėjo kilti dėl netvarkingos elektros instaliacijos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 266 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,