Mano Gargždai



Klaipėdos apskrities pareigūnai Jūros šventę ragina švęsti atsakingai ir saugiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Saugumui ir viešosios tvarkos užtikrinimui Jūros šventės dienomis policija skiria ypač didelį dėmesį. Renginių teritorijose patruliuoja sustiprintos pareigūnų pajėgos, pasitelkiama ir policijos rėmėjų, Karo policijos bei Lietuvos šaulių sąjungos narių. Keletą pastarųjų metų rimtų incidentų per Jūros šventę pavykdavo išvengti, tačiau pareigūnai rekomenduoja išlikti atidiems ir nepamiršti rūpintis savo bei aplinkinių saugumu – saugokite savo pinigines, telefonus ir kitus vertingus daiktus, nelaikykite jų lengvai pasiekiamose vietose, piniginėje nelaikykite užrašytų elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenų, grynųjų patariama turėti tiek, kiek planuojate išleisti ir juos laikyti ne vienoje vietoje. Prižiūrėkite vaikus – minioje jie gali greit pasimesti.

 

Per Jūros šventę, ar panašius masinius renginius, eismas intensyvėja, padaugėja automobilių spūsčių, sunku rasti vietą automobiliui pastatyti, todėl į renginių zonas vykti patariama visuomeniniu transportu. Jei nuspręsite vykti savo automobiliu – nevairuokite išgėrę. Suabejojusius savo galybėmis vairuoti, pareigūnai ragina pasitikrinti blaivumą alkoholio matuokliu – tai padaryti bus galima prie Muzikinio teatro, Atgimimo aikštėje, stovėsiančio policijos autobusiuko. Čia bus galima pranešti apie pažeidimus, parašyti pareiškimus, atnešti rastus daiktus.

Taip pat kviečiame aplankyti Atgimimo aikštėje šeštadienį ir sekmadienį stovėsiančią Klaipėdos apskrities policijos prevencinę palapinę – pabendrauti su pareigūnais, užduoti rūpimus klausimus, o gal tiesiog išbandyti jėgas bendruomenės pareigūnų parengtose viktorinose ir edukaciniuose užsiėmimuose – už teisingus atsakymus pareigūnai žada atminimo dovanėlių.

Linksmos ir svarbiausia saugios Jums Jūros šventės.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 600 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,