Mano Gargždai



Sparčiai tobulėjančių „AA renginių” įkūrėjų tikslas – į renginius Gargžduose plūstantys klaipėdiečiai

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Monikos Sutkutės nuotrauka Monikos Sutkutės nuotrauka

Įsibėgėjanti vasara išjudina ir ieškoti nuotykių skatina ne tik atostogaujantį jaunimą, bet ir vyresnio amžiaus žmones.

 

Tai puikiai pastebima renginių metu – šiuo metų laiku įprastai sulaukiama didesnio susidomėjimo ir lankomumo, atveriamos platesnės erdvės, dažnesni koncertai, parodos po atviru dangumi. Vasarą žmonės ne tik aktyviau dalyvauja visuomeninėje veikloje, bet ir patys rengia įvairias šventes, susibūrimus, taigi ji tampa tikru darbymečiu renginių organizatoriams bei atlikėjams, išauga garso aparatūros paklausa. Viena iš vietinių Klaipėdos rajone tokias paslaugas teikiančių įmonių  – „AA renginiai“. Tai grupelė jaunų, energingų bei kūrybingų žmonių, „įkraunančių“ energijos bei suteikiančių polėkio šventėms. Andrius Šatovas ir Audrius Laurutis – nemažai patirties turintys perspektyvūs vaikinai, jau metus dirbantys kartu.

 

Kaip kilo idėja dirbti kartu?

Audrius:  „Susipažinęs su Andriumi pasakiau, kad jis turi patį bjauriausią vardą pasaulyje. Jis nusišypsojo ir pasakė apie mane tą patį. Mūsų vardai, ko gero, yra vieni iš dažniausiai supainiojamų, taigi nuo to laiko jie susijungė ir tapo „AA renginiai.lt“. Tiesa – dabar turime dar vieną „A“ savo komandoje – renginių vedėją Algirdą Šaulį.

Andrius: Susibūrėme labai paprastai – pasiūliau Audriui įsigyti nuosavą garso aparatūros komplektą ir sudrebinti kiek snūduriuojančius Gargždus.  Jis sutiko ir mes sudrebinom!

Audrius: Pradėjome nuo visuomeninių renginių – iš pradžių buvo jaunimui skirtas renginys „GRG BANG!“, kurį organizavome kartu su Gargždų atvira jaunimo erdve ir Apskrituoju stalu. Šį efektingą renginio pavadinimą sugalvojo Gerda Muldarytė. Koncerto metu pasirodė Edenas su „GrGstan“ grupe ir vyko Grafitti dirbtuvės. Stebėti šio renginio susirinko apie 200 žmonių.

Andrius: Kiek vėliau surengėme karaokės vakarų seriją ir vakarėlius su DJ (su manimi) viename iš Gargždų barų. Pamažu pamatėme, kad mūsų bendro darbo rezultatai buvo pastebėti ir tuomet mus pradėjo samdyti privatiems renginiams – vestuvėms, įmonių vakarėliams, gimtadieniams ir pan. 

Audrius: Šiuo metu mes laviruojame – deriname visuomeninių renginių organizavimą su privačiais užsakymais.

 

Kiek laiko dirbate? Ar jau teko atsidurti nestandartinėse situacijose?

Audrius: Renginių organizatoriumi/vedėju dirbu jau 6 metus. Iš pradžių sėmiausi patirties iš vestuvių muzikantų, vėliau praktikavausi Vėžaičių kultūros centre ir taip pribrendau rimtesnei veiklai, galiu prisiimti didesnę atsakomybę - kartu su Andriumi ir komanda vedame ir organizuojame didelio masto renginius.

Andrius: Nors oficialiai su Audriumi ir „AA renginiais“  dirbame dar tik tik metus, muziką kuriu dar nuo paauglystės. Jau šešerius metus miksuoju dainas ir suku plokšteles - kokybišką skambesį suteikti galiu praktiškai bet kam.

Audrius:  Ar susidūrėme su keistomis situacijomis? Tokia atsiranda beveik kiekviename renginyje. Žmonės atsipalaiduoja ir elgiasi kitaip, nei kasdienybėje. Renginių dalyviai net nepajunta, kaip pradeda šokti, dainuoti ar net šokti viliotinį susirinkusiems svečiams. Vėliau jie sutrinka, juokdamiesi sako, kad niekada nėra to darę, taigi mūsų šventėse ir renginiuose „pirmų kartų“ gausu. 

 

Artimiausi jūsų planai – ko tikėtis ir laukti?

Audrius: Visai neseniai įsigijome naujos techninės įrangos ir „brandiname“ keletą naujų renginių vedėjų, tad nuo rudens planuojame toliau rengti karaokės vakarus. Taip pat sukūrėme naują turnyrinį - pramoginį žaidimą, kurį išbandyti planuojame būtent Gargžduose. Dar sukūrėme logotipą ir intenetinę svetainę. Taip tikimės dar stipriau išsiplėsti ir, žinoma, niekuomet neužmiršti  Gargždų – miesto, kur viskas prasidėjo .

Andrius: Šią vasarą laukia daugybė privačių užsakymų, taip pat norime padėti Gargždų jaunimui prasmingiau leisti vasarą. Vėžaičių lofte planuojame surengti kino vakarus, o pačiuose Gargžduose dar šią vasarą žadame jaunimui griausmingą koncertą su menų dirbtuvėmis ir puikia nuotaika.

Audrius:  Gargždai yra tobula vieta pramogoms – tai Klaipėdos priemiestis, kuriame gausu naujakurių. Miestą supa graži gamta, čia yra barų, restoranų, salių. Mūsų ateities planas – padaryti taip, kad ne gargždiškiai važiuotų į Klaipėdą, o klaipėdiečiai atvažiuotų į Gargždus.

Andrius:  Jeigu norite prisidėti prie mūsų renginių vedėjų/orgaizatorių komandos, galite susisiekti su mumis Facebook tinklalapyje, AA Renginiai puslapyje.

 

Monikos Sutkutės nuotraukos - fotogalerijoje:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 191 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,