Mano Gargždai



Kaip išsaugoti santykius bėgant metams?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Unsplash.com nuotr. Asociatyvi Unsplash.com nuotr.

Bėgant metams santykiai dažniausiai kiek priblėsta ir tai yra visiškai normalu. Svarbiausia yra tinkamai reaguoti į pasikeitusį gyvenimą ir tuo pačiu imtis priemonių, kurios gali padėti vėl mylėti žmogų, kuris yra šalia.

 

Dažniausiai su metais mes paprasčiausiai priprantame prie to žmogaus, kuris yra greta mūsų. Tokiu atveju ir sumažėja santykių įdirbis, dedame mažiau pastangų, kad santykiai būtų gražūs. O pastangų, tikrai, reikia visada.

 

Pamirštamas intymumas

Dažniausiai bėgant metams yra pamirštama, kad būti artimu su kitu žmogumi – stebuklingas pojūtis, kuris leidžia geriau jaustis ir tuo pačiu išsaugoti santykius. Tam reikia laiko, tačiau aistra ir po daugelio metų gali alsuoti jūsų poroje.

Intymumui pagerinti siūlome išbandyti įvairius sekso žaisliukus, kurie padės atrasti tiek savyje, tiek kitame žmoguje – kažką naujo. Tam tinka ir įvairūs masturbatoriai, ir erotinė apranga, galiausiai, afrodiziakai. Svarbiausia yra išbandyti kuo daugiau metodų ir galiausiai naudoti tuos, kurie geriausiai tinka Jūsų atveju, tai yra tokius, kurie leis patirti kuo daugiau gerų emocijų ir tuo pačiu maloniai išgyventi buvimą kartu su kitu žmogumi.

 

Kodėl reikia kalbėtis?

Labai blogai, kad su metais daugelis porų paprasčiausiai pamiršta kalbėtis. Visi santykių specialistai tikina, kad būtent kalbėjimas yra vienas svarbiausių įrankių, kuris gali padėti ir po daugelio metų išlaikyti darnius santykius ir tuo pačiu geriau suprasti savo antrą pusę. Jeigu kalbėti žodžiais jums yra sunku – siūlome išbandyti kalbėjimą raštu.

 

Bandymas suprasti

Galiausiai, darniems santykiams taip pat reikia supratimo. Ne visada pavyksta suprasti kitą žmogų ir tai yra normalu. Tačiau vien tai, kad parodote, jog bandote jį geriau suprasti – jau yra labai geras gestas, kuris santykiuose turės daug naudos.

Atraskite žmogų, kuris kelia jums šypseną ir tuo pačiu dėkite kuo daugiau pastangų, kad bėgant metams jis visada būtų šalia ir apskritai, kad su juo būtų galima justi nuolatinę santarvę.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 202 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,