Mano Gargždai



Trečiojo amžiaus universiteto studentai apdovanoti už savanorystę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono Trečiojo amžiaus universiteto studentai dalyvavo tarptautiniame projekte „Eikite pirmyn, siekite tikslų ir gaukite apdovanojimą: Vyresnio amžiaus žmonių savanorystės skatinimas“. Vakar apdovanojimais pagerbti net 5 Klaipėdos rajono senjorai savanoriai, kurie savo gražiais darbais džiugina jau ne pirmus metus.

 

Įgyvendindami projektą, Trečiojo amžiaus universiteto senjorai Janina Skulskienė, Birutė Palubinskienė, Valerija Mukauskienė, Birutė Jokubauskienė ir Alvydas Kutniauskas neatlygintinai tvarkė kapinių teritorijas, gamino medinius dirbinius Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centrui, Vėžaičių senjorų dvarui, taip pat savanoriavo Gargždų socialinių paslaugų centre, kur teikė emocinę bei fizinę pagalbą neįgaliesiems, vaikams ir senjorams.

„Džiaugiuosi būdama čia ir galėdama drauge pasidžiaugti, pasidalinti emocijomis. Esu įsitikinusi, kad savanorystei amžiaus ribų nėra, o dalijimasis savo laiku, žiniomis ir įgūdžiais yra patys gražiausi dalykai, kuriuos galime padovanoti žmogui. Dėkoju ir Gargždų socialinių paslaugų centrui, kuris priėmė bendrystėn, įsileido į savo žmonių širdis ir drauge buvo įgyvendintas toks svarbus projektas“, – savanorius sveikino Klaipėdos rajono vicemerė Violeta Riaukienė.   

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 328 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,