Mano Gargždai



Romantiškiausia metų diena – šv. Valentinas – jau visai šalia, tačiau dar nežinote, kaip nustebinsite savo mylimą žmogų?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Papuošalai – tai nesenstanti dovana, kuri jūsų gyvenimo partnerį ar partnerę džiugins kiekvieną dieną ar papuoš ypatinga proga. Artėjanti Valentino diena primena nustebinti savo antrąją pusę: net jeigu jūsų mylimo žmogaus meilės kalba nėra dovanos, kas gi gali būti geriau nei savo jausmus parodyti nauju papuošalu? Nekantraujame padėti jums išsirinkti iš žavingo juvelyrikos pasaulio: nuo prabanga alsuojančių auskarų iki širdelės formos pakabuko ar vyriškos apyrankės, kuri visuomet primins apie jūsų meilę.

 

Dovana jai:

  • Auskarai su brangakmeniais

Auskarai – tai nuostabi dovana kiekvienai elegantiškai moteriai. Jeigu siekiate išrinkti laikui nepavadžią juvelyriką, nedvejodami rinkitės aukso gaminius: štai geltono ar raudono aukso auskarai, padabinti ryškiais brangakmeniais, leis sukurti išskirtinai prabangų vakarinį įvaizdį ir pabrėš moters veido bruožus. Labiau mėgstančiai sidabro ar platinos spalvas juvelyrikoje, išrinkite balto aukso auskarus – lygiai taip pat vertingi, jie bus lengviau derinami prie kasdienio mylimos moters įvaizdžio. 

Jeigu dvejojate dėl auskarų dizaino, rinkitės klasiką ir minimalizmą – auskarus vinukus, kerinčius deimantiniu spindesiu. Ši dovana, be abejo, nudžiugins jūsų mylimąją ir leis parodyti, kaip stipriai ją vertinate.

  • Klasikinis širdies formos pakabukas

Širdies formos pakabukas yra nesenstantis pasirinkimas Valentino dienos proga. Nesvarbu, kokį dizainą pasirinksite, ši simboliška dovana privers bet kurią moterį nusišypsoti. Iš aukso pagamintų skirtingo dizaino širdelių ir dar daugiau ieškokite šioje el. parduotuvėje

  • Žiedas su deimantu

Žiedas – tai brangi dovana, kurią jūsų mylimoji nešios ir brangins visą gyvenimą. Visgi, norėdami užtikrinti, kad su meile išrinktas žiedelis sukels tik teigiamas emocijas, atsižvelkite į savo moters asmeninį stilių: klasikinis, modernus ar minimalistinis – koks jis? Jeigu dvejojate ar negalite išsirinkti tarp variantų gausos, pasikonsultuokite su juvelyrikos srities profesionalais ir išrinkite kokybišką dirbinį, papuoštą tokiais brangakmeniais kaip safyras, smaragdas, rubinas, topazas ar kt.

O jeigu jau kuris laikas planuojate pasipiršti savo mylimajai kruopščiai išrinktu žiedu, ne paslaptis, kad šv. Valentino diena – itin romantiškas laikas sužadėtuvėms. Nustebinkite savo būsimą sužadėtinę šia neįkainojama dovana ir patirkite itin jaudinančias akimirkas.

 

Dovana jam:

  • Auksinė apyrankė

Vyriška apyrankė yra prasminga ir sentimentali dovana, kurią jūsų mylimasis galės nešioti kiekvieną dieną. Net jei jūsų vyro riešą jau puošia laikrodis, parinkus minimalistinio dizaino, balto ar raudono aukso apyrankę, ją galima priderinti tiek prie klasikinės, tiek prie laisvalaikio aprangos, visiškai nepersistengiant su įvaizdžiu. Pasvarstykite, kokios spalvos apyrankė ir jos raštai labiausiai tiktų jūsų mylimajam ir nustebinkite jį Valentino dienos proga.

  • Graviruotas žiedas

Dar viena itin apgalvota ir prasminga dovana vyrui, vertinančiam papuošalus – žiedas su personalizuotu graviravimu. Kad ir ką pasirinktumėte išgraviruoti: ypatingą datą, tik mylimajam skirtus žodžius ar jūsų inicialus, tokia staigmena paliks įspūdį ir prisiminus visam gyvenimui.

Tad šią Valentino dieną parodykite savo antrajai pusei, kaip stipriai ją mylite, dovanodami juvelyriką – tai, kas amžina.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 689 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,