Mano Gargždai



Erotinių dovanų idėjos šv. Valentino dienai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Nors daugeliui artėjanti Valentino diena siejasi su komercine pliušinių meškučių švente, iš tiesų ši proga yra puikus priminimas poroms atsikvėpti nuo kasdienės rutinos ir romantiškai praleisti laiką su savo partneriu. Be abejo, tai taip pat yra puikus metas įnešti šiek tiek aistros ir naujovių į jūsų miegamąjį – siūlome net 7 erotinių dovanų idėjas, kurios maloniai nustebins jūsų antrąją pusę. 

 

1. Seksualūs apatiniai ar korsetas 

Elegantiško stiliaus nėriniais dekoruoti apatiniai ar kūno linijas pabrėžiantis korsetas yra puiki dovana, kuri abiejų partnerių nepaliks abejingų. Atviri apatiniai, prisegamos kojinės, permatoma glaustinukė ar odos imitacijos korsetas meilės naktį padės išpildyti slapčiausias jūsų fantazijas. Įsiklausykite į partnerio norus ir išdrįskite jį nustebinti!

2. Afrodiziakai

Jeigu dar nesate bandę afrodiziako ar tiesiog norite pasirūpinti, kad Valentino dieną netrūktų aistros, siūlome patyrinėti šį puikų produktą. Afrodiziakas akimirksniu padės susikurti seksualią, aistra ir geismu pulsuojančią nuotaiką savo namuose. Pavyzdžiui, specialiai patalpoms skirtas afrodiziakas ne tik įkaitina atmosferą, bet ir energizuoja kūną ir sielą. Šis produktas puikiai veikia tiek vyrams, tiek moterims.

3. Klitorinis vibratorius ar masažuoklis jai

Tai yra nuostabi dovana bet kuriai partnerei, siekiančiai visapusiškai atsipalaiduoti ar net patirti dvigubą malonumą. Prabangios išvaizdos kokybiškas masažuoklis idealiai tinka erogeninių zonų stimuliacijai ir žaidimams kartu su partneriu.

4. Lubrikantas ar masažo aliejus jam

Norintiems sustiprinti sueities metu patiriamą malonumą siūlome išbandyti vandens pagrindu pagamintą šaldantį ar maloniai šildantį lubrikantą. O jeigu planuojate savo partnerį nustebinti intymiu masažu, kūno aliejus ar gelis yra puikus produktas jaudinančiai įžangai sukurti. Pavyzdžiui, iš jūros dumblių ekstrakto pagamintas masažo gelis pasižymi unikalia tekstūra, užtikrinančia slidumą, o ginkmedžio ekstraktas suteikia stimuliuojantį poveikį. Taip pat savo partnerį nustebinsite ir oraliniu lubrikantu, kuris paįvairins įprastą lytinį gyvenimą.

5. Erotinis kortų žaidimas

Norinčius Valentino vakarą praleisti spontaniškai ir žaismingai siūlome savo antrajai pusei padovanoti erotinį kortų žaidimą, kuris jūsų vakarą nukreips nežinoma linkme. Juk tai taip intriguoja, ar ne? Tai gali būti tiek nepatogių klausimų kortos, padėsiančios geriau pažinti savo partnerį ir sužinoti jo slapčiausius seksualinius troškimus, tiek klasikinė kortų kaladė su kamasutros paveikslėliais, skirta naujiems atradimams intymiame gyvenime. Šios ir kitos dovanos fantazijos.lt.

6. Role play kostiumas

Dar viena pikantiška dovana Valentino dienos proga –role play kostiumas. Nustebinkite savo partnerį seksualiu skrydžio palydovės ar gydytojos kostiumu, įtraukdami papildomų žaidimo elementų. Ši dovana be abejonės prisidės prie seksualinių fantazijų išsipildymo ir suteiks daug nepamirštamų jaudulio akimirkų.

7. Suvaržymo rinkinys 

Galbūt laikote save pažengusiais erotiniuose žaidimuose, ar jūsų partneriui patinka juose dominuoti nė nedvejokite ir įsigykite suvaržymo rinkinį karštoms akimirkoms su antrąja puse. Dažniausiai tokiame rinkinyje rasite akių raištį, antrankius, botagėlį ir dar daugiau. Juk Valentino naktis nebūtinai turi būti švelniai romantiška!

 

O ką dovanosite jūs? 

Nesvarbu, ką išrinksite savo partneriui, erotinės dovanos, žinoma, pagyvins jūsų abiejų santykius ir intymų gyvenimą. Įsiklausykite į savo mylimojo troškimus ir artėjančios meilės dienos proga nustebinkite vienas kitą. Eksperimentuokite, žaiskite ir mėgaukitės jaudinančiomis akimirkomis kartu.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 99 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,