Mano Gargždai



Ketvirtadienį atidaroma atnaujinta Klaipėdos „Akropolio“ trijų X „Maxima“: lauks nemokamos vaišės, Lietuvos įžymybės kasose ir kitos netikėtos staigmenos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Išskirtiniai kainų pasiūlymai, platus asortimentas – tik lašas jūroje to, kas laukia klaipėdiečių ir uostamiesčio svečių atidarant iš pagrindų modernizuotą trijų X „Maximą“, esančią Klaipėdos „Akropolyje“. Jau šį ketvirtadienį už kasų ir salėje šypsenas pirkėjams dalins visa eilė Lietuvos įžymybių, juos taip pat stebins specialiai šiai progai sukurtos Beatos Nicholson salotos, „Meistro kokybės“ kulinarijos meistrai lankytojams dalins kelis tūkstančius keksiukų, vyks azartiškos žaidynės ir visa gausa kitų smagių veiklų bei netikėtų staigmenų.

 

Lankomiausia Klaipėdos „Akropolio“ trijų X „Maxima“ duris kuriam laikui užvėrė šių metų balandžio pabaigoje, o ketvirtadienį ji atidaroma iš esmės atnaujinta – erdvesnė, patogesnė, modernesnė bei išskirtinė visoje Vakarų Lietuvoje tiek technologijomis, tiek asortimentu.

„Atnaujinimo darbai beveik baigti ir po kelių dienų pagaliau galėsime klientams ištarti: „Ačiū, kad sugrįžote, pasitinkame jus su šviežumu ir kokybe“! Iš arti dvidešimties uostamiestyje esančių „Maxima“ parduotuvių ji yra pati lankomiausia, o lyginant su visa Lietuva pagal lankomumą ji užima net ketvirtą vietą. Ši „Maxima“ parduotuvė išties svarbi mūsų tinklui ir visai Vakarų Lietuvai, todėl neabejokite – atidarymo šventė bus ypač įsimintina ir kupina maloniai netikėtų staigmenų!“ – žada Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

 

Ruoškitės asmenukėms – sutiksite daug mylimų įžymybių

Pasak I. Trakimaitės-Šeškuvienės, iki atidarymo likus vos kelioms dienoms pamažu atskleidžiamos renginio detalės ir laukiantys siurprizai. Vienas jų – Lietuvos įžymybės, dirbančios kasose ir prekybos salėje.

Mylimiausios Klaipėdos „Maximos“ atidarymo šventėje lankytojai sutiks puikiai žinomus „Maximos“ partnerius ir bendraminčius nuomonės formuotojus: Orijų Gasanovą, Beatą Nicholson, Viktorą Balykovą, Vaidotą Grincevičių-Whydotą, Simoną Nainę ir Joną Nainį, Indrę Stonkuvienę, Dijorą Petrikonytę, Gian Luca Demarco, Rimantę Kulvinskytę,  Indrę Kavaliauskaitę, Simoną Albavičiūtę-Banditą, Norbertą Liatkovskį – visi jie trumpam taps „Akropolio“ „Maximos“ kolektyvo kolegomis.

„Nenustebkite, jei kuris nors jų aptarnaus jus kasoje – mūsų mieli bendraminčiai pasikeisdami padės pirkėjams apsipirkti nuo pat atidarymo dienos – ketvirtadienio – iki sekmadienio. Taip pat iki savaitės pabaigos pirkėjai galės paragauti specialiai Klaipėdos „Akropolio“ „Maximos“ atidarymo šventei sukurtų Beatos Nicholson salotų – vienos jų traškios, žalios ir gaivios, o kitos – sočios ir dosnios baltymų. Skirtingu laiku išbandyti šiuos naujus skonius pirkėjai bus kviečiami į degustacijas“, – atidarymo šventės detalėmis dalijasi I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

 

Specialiai atidarymui sukurtos salotos

Pati Beata Nicholson kalbėdama apie specialiai šios „Maximos“ atidarymui kurtas salotas atvirauja, kad vos sulaukusi pasiūlymo sukurti keletą naujų salotų receptų, idėjų turėjo išties nemažai, tačiau, kaip tikina ji, pirmiausiai galvojo apie tai, ką pati mielai pirktų.

„Norėjau, kad salotos būtų ir maistingos, ir nebrangios. Tad mano didysis superherojus yra kopūstas – toks saldus, toks skanus, toks mums naudingas. Jam į palydą pasirinkau brokolį – tikrą žvaigždę skonio ir grožio prasme, taip pat saliero gumbą, kuris yra, turbūt, pati aromatingiausia šakninė daržovė. O viską sujungia krapesto – tai krapų, riešutų ir sūrio padažas, kurį esu įsimylėjusi jau ne vienerius metus. Kai testavome salotas, šios iš karto tapo visų favoritėmis!“ – naują kulinarinį kūrinį pristato B. Nicholson.

Pasakodama apie antrąjį kūrybos vaisių – avinžirnių salotas – B. Nicholson pabrėžia, kad šios tobulai tinka ir pietums, ir lengvai vakarienei, o jos ne tik maistingos, bet ir lėkštę numarginančios įvairiomis spalvomis.

„Avinžirnių salotos – ryškios, su Viduržemio jūros skoniais: čia ir fetos tipo sūris, ir ankštinės daržovės, kurių tikrai visi valgome per mažai, taip pat keptos marinuotos paprikos, baltymų bei išskirtinio skonio gausus sezamų padažas“, – vardija B. Nicholson, kuri savo rankomis šias salotas Klaipėdos „Akropolio“ „Maximos“ atidarymo šventėje pirkėjams perduos tiesiai iš savo rankų ir sveikins juos aptarnaudama specialioje kulinarinėje vitrinoje.

 

Šviežiausio maisto vaišės, azartą keliančios „Scan&Go“ žaidynės ir išskirtiniai pasiūlymai

Ruošiantis parduotuvės atidarymo šventei kulinarinį iššūkį taip pat priėmė ir „Maximos“ „Meistro kokybės“ kulinarijos meistrai, kurie ketvirtadienį ir penktadienį daugiau nei 3 tūkst. pirkėjų vaišins ką tik iškeptais šviežutėliais keksiukais. Juk čia pat vietoje veiks kepykla ir konditerijos bei kulinarijos maisto ruošimo cechai, kur meistrai minkys, formuos ir keps šviežią duoną ir bandeles, gamins gardžius tortus ir daugiau nei 100 įvairiausių patiekalų tinkamų užkandžiams, pusryčiams, pietums bei vakarienėms.

„Įvairiausių pramogų šventės dieną netruks nei vaikams, nei suaugusiems. Atidarymo dieną – ketvirtadienį – ir penktadienį nuo 12 iki 19 val. parduotuvės prieigose veiks vaikų zona, kurioje mažaisiais pasirūpins animatoriais, vyks įvairios edukacijos. Nuotykinga diena lauks ir suaugusių pirkėjų – ketvirtadienį jie kviečiami dalyvauti azartiškose „Scan&Go“ žaidynėse, kuriose bus galima laimėti vertingų dovanų“, – sako I. Trakimaitė-Šeškuvienė ir priduria, kad ką tik atsidariusioje Klaipėdos „Akropolio“ „Maximoje“ pirkėjai galės ir pasilinksminti, ir reikšmingai sutaupyti apsipirkdami, mat ruošiamos išskirtinės nuolaidos ir kainų pasiūlymai, kurie galios penkias dienas.

Primenama, kad Klaipėdos „Akropolyje“ moderni trijų X formato „Maxima“ atsidarys rugsėjo 12 dieną, kur 9 val. pirkėjai bus kartu kviečiami atverti atnaujintos parduotuvės duris. 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 140 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,