Mano Gargždai



Veiviržėnuose – nauja poilsio erdvė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Sėkmingai įgyvendinta dar viena Dalyvaujamojo biudžeto konkurso „Tavo idėja“ iniciatyva. Veiviržėnų miestelį reprezentuojančiame Veiviržo slėnyje lankytojus pasitinka nauja poilsio zona.

 

Čia įrengtos trys lauko pavėsinės su baldais, sūpynės su laužavietėmis ir net trys šašlykinės. Bendruomenė ir seniūnija džiaugiasi, kad įveiklinta viešoji erdvė ir turizmui bei rekreacijai pritaikytas slėnis itin tinkama vieta patogiai praleisti laiką gryname ore, paiškylauti.

Kaip pasakoja projekto autorė Sandra Žemgulienė, nors nauja rekreacinė erdvė atidaryta dar visai neseniai, žmonės jau spėjo ją pamėgti ir noriai čia lankosi: gyventojai čia ateina papietauti, buriasi įvairiems susitikimams gamtoje. Teritoriją stebi ir vaizdo kamera, tad poilsiautojai po savęs erdves palieka kaip radę.

„Kiekvieną kartą, atvykę pasveikinti įgyvendintų projektų autorių, džiaugiamės, kad prieš penkerius metus startavęs konkursas labai pasiteisino. Gyventojai domisi dalyvaujamuoju biudžetu, aktyviai teikia savo idėjas, kurių įgyvendinimas virsta visai bendruomenei svarbiu įvykiu“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Savo idėją dar galite pateikti ir Jūs – paraiškų laukiame iki rugsėjo 30 d.

Šiemet dalyvaujamojo biudžeto konkursui skiriama net 400 tūkst. eurų. Visą informaciją, kaip teikti projektus, rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 78 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,