Mano Gargždai



Sinoptikų prognozė: nuo šiandien – pokyčiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Trečiadienį į šalį atkeliauja pokyčiai. Dar nakties metu iš vakarų Lietuvą pasieks šaltasis atmosferos frontas.        

 

Dienos metu dangus bus nepastoviai debesuotas ir vietomis numatomi trumpi lietūs. Sausiausi išliks pietvakariniai rajonai, o likusioje šalies dalyje galima tikėtis trumpalaikio lietaus. Vyraus stiprokas pietinių krypčių vėjas, kuris pasieks 9–14 m/s greitį. Vakariniame pakraštyje vėjo gūsiai gali sustiprėti ir iki 15–18 m/s. Temperatūra dar išliks ganėtinai vasariška. Daug kur šalyje termometro stulpelis pasieks 21–23, o vėsiau bus vakariniame pakraštyje, ten oras daug kur sušils iki 18–20 laipsnių.         

Ketvirtadienio naktis taip pat numatoma su vietomis iškrintančiu trumpu lietumi. Dangus bus nepastoviai debesuotas. Vyraus pietinių krypčių, 6–11 m/s. Oras nakties metu atvės iki 10–15 laipsnių, o Kuršių nerija išliks kiek šiltesnė, ten termometrai nerodys žemiau 17 laipsnių šilumos.          

Ketvirtadienio dieną trumpo lietaus jau sulauks daugelis Lietuvos rajonų. Kai kur gali nugriaudėti ir perkūnija. Vėjas pūs iš pietų, pietryčių, 9–14 m/s greičiu. Pajūryje gūsiai gali sustiprėti iki 16 m/s. Temperatūra išliks panaši ir oras dienos metu sušils iki 18–23 laipsnių šilumos.         

Likusią savaitės dalį išsilaikys lietingi ir vėjuoti orai, o sekmadienio dieną laukia atvėsimas. Oras sušils tik iki 13–18 laipsnių šilumos.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 106 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,