Mano Gargždai



Aukštos kokybės maisto papildai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Tikriausiai sunku būtų įsivaizduoti gerą sveikatą be maisto papildų vartojimo. Tinkami maisto papildai gali padėti labai daug šalia įprastos mitybos. Taip jau yra, kad net maitinantis sveikai ir rūpinantis maisto produktais, vienų ar kitų medžiagų organizme gali trūkti. Šį trūkumą puikiai užpildo specialūs maisto papildai, kuriuos sveika vartoti. Užtenka kapsulės per dieną po valgio ar kaip yra nurodyta vartojimo instrukcijose, ir gaunate visą reikiamą dienos normą.

 

Toliau skaitydami sužinosite apie įvairius maisto papildus bei jų pasirinkimus. Internetu galėsite susipažinti su plačiu maisto papildų asortimentu ir lengva paieška pagal reikiamas kategorijas.

 

Maisto papildų vartojimas

Maisto papildai, be abejonės, nėra ir negali būti vartojami kaip maisto pakaitalas. Renkantis maisto papildus, svarbu gerti ne bet ką, o tai, ko labiausiai trūksta organizmui. Taigi, maisto papildų pasirinkimas turėtų būti protingas, pagal situaciją, o vartojimas subalansuotas ir saikingas. Priešingu atveju, maisto papildai nesuteiks reikiamos naudos, o kartais gali ir pakenkti.

Pateikiami pakuotėse maisto papildai gali būti labai įvairia forma, dažniausiai tai kapsulės arba lašeliai. Vartojimo instrukcijose rasite tikslius nurodymus, kaip papildus vartoti, svarbu instrukcijų tiksliai laikytis. Maisto papildai labai skirtingi ir praturtinti reikiamomis medžiagomis bei vitaminais. Turintiems problemų su sveikata, prieš vartojant maisto papildus, rekomenduojama pasitarti su savo gydytoju.

 

Platus maisto papildų pasirinkimas

Maisto papildai internete labai įvairūs ir apima skirtingas kategorijas. Tai produktai:

  • aktyviai sportuojantiems;
  • imuniteto stiprinimui;
  • kraujotakai, širdžiai;
  • žarnyno veiklai palaikyti;
  • grožiui;
  • energijai bei žvalumui;
  • ir daug daugiau.

Jūsų laukia platus įvairių vitaminų pasirinkimas (B grupės, C, vitamino D ir kt.). Taip pat magnis, cinkas, geležis, selenas bei daug kitų darnioms organizmo funkcijos reikalingų mineralų bei vitaminų. Svarbiausia rinktis maisto papildus pagal tai, ko trūkumas organizme labiausiai jaučiamas.

Norint išsiaiškinti, kokių medžiagų organizme labiausiai trūksta, galima atlikti specialų testą arba kraujo tyrimus pas savo gydytoją.

Daugiau apie maisto papildus gerai sveikatai sužinosite čia: https://avel.lt/

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 141 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,