Mano Gargždai



„Bangos“ sirgaliai klubui ištikimi ir šlovės, ir nuosmukio akimirkomis

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Gerdos Muldarytės nuotrauka Gerdos Muldarytės nuotrauka

Gargždai Lietuvos mastu žinomi kaip futbolo miestas. „Bangos“ ekipos istorijoje – ne vienas pakilimas ir nuosmukis, tačiau itin skaudų smūgį ji patyrė vos prieš savaitę – klubui buvo skirtos LFF komiteto sankcijos dėl bandymo sporto etiką ir/ar sąžiningumo žaidimo principus pažeidžiančiu būdu įtakoti rungtynių baigtį. Komandai nesiseka ir „SMSCredit.lt A lygoje“ – šiuo metu turnyrinėje lentelėje ji užima priešpaskutinę vietą. Fanų pasiteiravome, ar šie įvykiai nesusilpnino jų tikėjimo mylima komanda.

 

„Kas laimės, kas laimės? Gargždų „Banga! šį šūkį savo kilmę atskleidęs gargždiškis išgirs ne tik Klaipėdos rajone, bet ir sostinėje. Tai – Gargždų „Bangos“ fanų vizitinė kortelė. Visoje lietuvoje jie žinomi kaip vieni iš labiausiai savo klubui atsidavusių futbolo mylėtojų, tai įrodantys savo gausa, kelionėmis į fanų turnyrus bei kiekvieną stadioną, kuriame žaidžia „Banga“ ir pačių sukurtomis dainomis bei šūkiais perrėkiantys jo šeimininkus.

„Klubą užklupo tikrai rimtos problemos, tačiau mūsų tikėjimas „Bangos“ komanda nesusvyravo, o palaikymas niekur nedingo ir niekada nedings. Gerbėjų gretos visuomet sumažėja baigiantis sezonui, taigi normalu, jog dabar palaikyti komandos ateina šiek tiek mažiau žiūrovų“, - samprotavo „Bangos“ fanas Simonas Mockus.

 

Gerdos Muldarytės vaizdo įrašas iš "Bangos" rungtynių su Trakų "Trakais":

 

 

Fanų tribūnos vaizdai iš „Bangos“ akistatos su Panevėžio „Ekranu“ – Gerdos Muldarytės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 604 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,